غذای مکزیکی
نکته خوشحال کننده ای که در تهیه این غذای مکزیکی وجود دارد این است که نیازی به از قبل خیساندن ماده ای ندارید و تمامی مواد موقع آشپزی به ظرف غذا اضافه می شوند. به علاوه شما می توانید هر چیزی که دوست دارید را به آن اضافه کنید: پیاز، گشنیز، آواکادو و … به سلیقه خودتان بستگی دارد.
مواد لازم
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ عدد پیاز زرد کوچک خرد شده
۱ عدد فلفل دلمه ای متوسط خرد شده
۴۰۰ گرم سینه مرغ ریز خرد شده
نصف قاشق چایخوری نمک
یک چهارم قاشق چایخوری فلفل قرمز
یک فنجان برنج سفید
۲ فنجان آب مرغ
یک فنجان گوجه خرد شده
فلفل سبز به مقدار لازم
یک فنجان ذرت کنسرو شده
۱ قاشق چایخوری زیره
یک قوطی کنسرو لوبیا
یک فنجان پنیر پیتزا
طرز تهیه:
- روغن را درون یک قابلمه سایز متوسط بریزید و یک دقیقه آن را گرم کنید.
- پیاز، فلفل دلمه ای، مرغ، نمک و فلفل قرمز را درون قابلمه بریزید به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
- برنج را اضافه کنید و خوب هم بزنید. ۴ الی ۵ دقیقه اجازه دهید پخت ببرد و همزمان هم بزنید. سینه مرغ و برنج باید قهوه ای طلایی شوند.
- آب مرغ، وجه، فلفل سبز، ذرت، فلفل قرمز و زیره را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا آب آن جوش بیاید.
- شعله گاز را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید. هر چند وقت یکبار هم بزنید. اجازه دهید کامل بپزید طوری که برنج کل آی را به خود جذب کند (حدود ۲۰ دقیقه)
- قابلمه را از روی گاز بردارید، کنسرو لوبیا را به آن اضافه کنید و هم بزنید روی آن را پنیر پیتزا بریزید اجازه دهید ۵ دقیقه بماند.
- می توانید با جعفری و پیاز سبز و آواکادو آن را تزیین کنید و میل فرمایید.