علوم بدنسازی

گوشت قرمز

اگر از یک بدنساز تحت رژیم بپرسید، به شما خواهد گفت که اگر بخواهد گوشت قرمز را به
آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
3+
زمان مطالعه: کمتر از 1 دقیقه

گوشت قرمز را به عنوان عضو ثابتی در رژیم خود مد نظر داشته باشید

اگر از یک بدنساز تحت رژیم بپرسید، به شما خواهد گفت که اگر بخواهد گوشت قرمز را به طور کامل از رژیم غذایی اش حذف کند، حفظ عضلات برایش بسیار سخت می شود. گوشتهای قرمز مثل فیله گوساله و بخش های کم چربی گوساله تأثیر بیشتری در عضله سازی دارند نسبت به گوشت های سفید مثل مرغ و بوقلمون. برخی معتقدند که این به دلیل مقدار ویتامین ها و مینرال های بیشتر در این گوشت است، در حالی که دیگران اشاره می کنند به این نکته که گوشت قرمز؛ حاوی کراتین و کارنیتین بیشتری است، کراتین قدرت شما را تقویت می کند و کارنیتین سطوح تستوسترون را. یا اینکه، می تواند به این دلیل باشد که این گووشت چربی کافی را در اختیار بدن قرار می دهد، که همچنین از تولید تستوسترون در بدن پشتیبانی می کند. پایبندی به رژیمی با چربی پایین برای مدتی طولانی، حتی اگر حاوی مقدار زیادی پروتئین، کربوهیدرات و کالری باشد، نمی تواند سطوح تستوسترون را در حدی که باید حفظ کند.

اگر سوال جدیدی دارید در زیر این مطلب مطرح کنید تا به سوال و جواب ها اضافه شود.
به اشتراک بگذارید:
داغترین مطالب سایت
تاثیر بدنسازی و پرورش اندام در رشد قد
تاثیر بدنسازی و پرورش اندام در...
 
۷۹۶دیدگاه
مکمل ارژنین
آشنایی با مکمل ال-آرژنین و سوا...
 
۷۵۹دیدگاه
روش دریافت کارت مربیگری بدنسازی
روش دریافت کارت مربیگری بدنساز...
 
۵۹۲دیدگاه
برنامه بدنسازی
مشاوره و دریافت آنلاین برنامه ...
 
۵۸۸دیدگاه
نوجوانان ، بدنسازی، تهدیدها وفرصتها
نوجوانان – بدنسازی، تهدی...
 
۵۳۷دیدگاه
سوال جواب های متداول و رایج در بدنسازی و فیتنس
سوال جواب های متداول و رایج در...
 
۴۳۵دیدگاه

ارسال دیدگاه