گوشت قرمز را به عنوان عضو ثابتی در رژیم خود مد نظر داشته باشید
اگر از یک بدنساز تحت رژیم بپرسید، به شما خواهد گفت که اگر بخواهد گوشت قرمز را به طور کامل از رژیم غذایی اش حذف کند، حفظ عضلات برایش بسیار سخت می شود. گوشتهای قرمز مثل فیله گوساله و بخش های کم چربی گوساله تأثیر بیشتری در عضله سازی دارند نسبت به گوشت های سفید مثل مرغ و بوقلمون. برخی معتقدند که این به دلیل مقدار ویتامین ها و مینرال های بیشتر در این گوشت است، در حالی که دیگران اشاره می کنند به این نکته که گوشت قرمز؛ حاوی کراتین و کارنیتین بیشتری است، کراتین قدرت شما را تقویت می کند و کارنیتین سطوح تستوسترون را. یا اینکه، می تواند به این دلیل باشد که این گووشت چربی کافی را در اختیار بدن قرار می دهد، که همچنین از تولید تستوسترون در بدن پشتیبانی می کند. پایبندی به رژیمی با چربی پایین برای مدتی طولانی، حتی اگر حاوی مقدار زیادی پروتئین، کربوهیدرات و کالری باشد، نمی تواند سطوح تستوسترون را در حدی که باید حفظ کند.