خوشبختانه بهار یکی از فصل های مطلوب هم از نظر آب و هوایی و هم از نظر مواد غذایی است. به همین دلیل بهار بهترین فصل برای کاهش وزن است.
این هشت ماه غذایی به شما کمک می کند راحت تر وزن خود را کم کنید.
قارچ
قارچ ها تنوع زیادی دارند و در طول کل سال یافت می شود. اما برخی از قارچ های وحشی در فصل بهار فروانند. یک فنجان قارچ کوهی ۲۳ درصد از ویتامین D روزانه شما را تامین می کند. به علاوه تحقیقات اولیه نشان می دهد که جایگزینی گوشت با قارچ در یک وعده غذایی به مدیریت وزن کمک می کند.
نخود فرنگی
این بقولات سبز بخشی از فضیلت های بهاری می باشند. یک فنجان نخود سبز حدود ۱۳۰ کالری، ۹ گرم پروتئین و ۹ گرم فیبر دارد که بهترین رژیم برای کاهش اشتهای کاذب است. اگرچه معروف است که نخودها سرشار کربوهیدارت هستند اما نشاسته بسیاری مقاومی دارند. این نوع نشاسته ها همراه با پایین اوردن درصد چربی بدن می باشند.
مارچوبه
همانطور که می دانید مارچوپه یک ادرارآور طبیعی است یعنی می تواند وزن آب بدن را تامین کند. یک فنجان مارچوبه پخته تنها ۴۰ کالری ، ۴۰۰ میلی گرم پتاسیم، الکترولیت حیاتی دارد که ورم معده را کم می کند و باعث می شود کل روز بدن آب داشته باشد. مارچوبه نسبت به موز پتاسیم و کالری کمتری دارد.
ریواس
اگرچه برگ های ریواس غیر قابل خوردن است اما ساقه های آن سرشار مواد مغذی است. با خاصیت فیبری خود، ریواس با یبوست مبارزه می کند. همچنین حاوی کاتچین است کاتچین فلاونولی است که سلامت قلب را حفظ می کند و به چربی سوزی بدن کمک می کند.
تربچه
این سبزی ترد دارای دو ماده ی لاغر کننده در خود می باشد، آب و آنتوسیانین. یک فنجان تربچه خام حاوی ۱۰۰ گرم آب است. خوردن سبزیجات حاوی آب بالا برای کاهش وزن بسیار مهم است زیرا کاهش آب بدن اغلب خود را بصورت گرسنگی ظاهر می کند. تربچه همچنین سرشار از آنتوسیانین است این ماده به حفظ عضلات بدن کمک می کند. از تربچه در سالاد یا ساندویچ خود استفاده کنید.
کنگر فرنگی
این سبزی پربرگ حاوی اینولین است فیبر پریبیوتیکی که تولید باکتری مفید را در روده ها تحریک می کند. پروبیوتیک ها در بالا بردن احساس سیری و کاهش وزن مفید می باشند. شایان ذکر است که یک عدد کنگر فرنگی متوسط حدود ۷۰ کالری دارد. اگرچه کنگر فرنگی می تواند تا حدودی پختنش تهدید کننده باشد اما می توانید آنها را آب پز یا بخار پز کنید و با کمی لیمو در کنار سینی ماهی سرو کنید.
بروکلی
یک فنجان بروکلی حدود ۸۰ کالری دارد که حاوی مقدار فراوان فیبر است و حدود ۹۰ درصد آب دارد. این ترکیب آب و فیبر به شما کمک می کند بعد از میل کردن آن حس سیری طولانی مدتی داشته باشید. به علاوه بروکلی حاوی سولفرافون می باشد ترکیبی که ممکن است موجب پیشگیری سرطان می شود.
توت فرنگی
شاید این میوه را در طول کل سال در مغازه ها پیدا کنید اما اوج تازگی آنها از فروردین تا خرداد می باشد. نه تنها به عنوان یک جایگزین شیرین طبیعی برای دسرهای مصنوعی است بلکه توت فرنگی ها سرشار از فلانوئیدها هستند که در لاغری و کاهش وزن کمک کننده می باشند.
منبع: www.muscleandfitness.com
ترجمه: مجله بادی فول