برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

کاتالوگ

مقالات

مشاوره تجهیز باشگاه

اخبار بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

لیست باشگاه بدنسازی

تبلیغات

برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

مقالات

اخبار بدنسازی

کاتالوگ

مشاوره تجهیز باشگاه

تبلیغات

لیست باشگاه بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

logo
منو
برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

کاتالوگ

مقالات

مشاوره تجهیز باشگاه

اخبار بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

لیست باشگاه بدنسازی

تبلیغات

برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

مقالات

اخبار بدنسازی

کاتالوگ

مشاوره تجهیز باشگاه

تبلیغات

لیست باشگاه بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

طرز تهیه جوجه سوخاری ترش

طرز تهیه جوجه سوخاری ترش 

مواد لازم

یک عدد سینه مرغ
آرد سوخاری به مقدار لازم
یک عدد تخم مرغ

مواد لازم سس مرغ

۴ قاشق سس سویا
۲ قاشق غذاخوری عسل
۴ قاسق غذاخوری سرکه
یک قاشق چای خوری زنجبیل رنده شده
۱ قاشق غذاخوری سس تند
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

ابتدا سینه مرغ را خرد کرده کمی نمک و فلفل به مقدار لازم به آنها می زنیم سپس داخل تخم مرغ به مدت یک دقیقه می خوابانیم و بلافاصله در آرد سوخاری آنها را می غلتانیم. پس از آن تکه های سینه مرغ را در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم.

طرز تهیه سس مرغ

تمام مواد ذکر شده برای سس را در یک ظرف مخلوط می کنیم و روی شعله ملایم قرار میدهیم. به محض جوش آمدن سینه های مرغ را که از قبل تهیه کردیم در آن می ریزیم. بعد از به خورد رفتن سس در سینه ی مرغ آنها را بیرون می آوریم و با تزیین دلخواه میل می کنیم.نوش جان!

آیا این مقاله مفید بود؟ امتیاز دهید

اولین امتیاز را بدهید
مقالات تصادفی

اگر سوال جدیدی دارید در زیر این مطلب مطرح کنید تا به سوال و جواب ها اضافه شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درج آگهی بدنسازی