توصیه مصرف ویتامین D مردان و زنان ۱۹-۵۰ سال: ۵ UG / روز (۲۰۰ IU / در روز)
مردان و زنان ۵۱-۷۰ سال: ۱۰ UG / روز (۴۰۰ IU / در روز)
مردان و زنان> 70 سال: ۱۵ UG / روز (۶۰۰ IU / در روز)
حفظ سطح کلسیم و فسفر در بدن، در نتیجه کمک در تشکیل استخوان و دندان مانع از بیماری های تغییر شکل استخوان، مانند نرمی استخوان در کودکان و نرمی استخوان در بزرگسالان کمک در عملکرد سیستم ایمنی بدن، رشد سلول و رشد جنین به تازگی، کشف شده خطر ابتلا به سرطان را پایین می آورد
بهترین منابع غذایی در پوست بر قرار گرفتن در معرض اشعه UV در مقابل نور خورشید سنتز منابع ماهی های چرب، مانند روغن کبد ماهی کاد، ماهی آزاد، ماهی تن، ساردین، ماهی خال مخالی برخی از صبحانه شیر و غلات غنی شده با ویتامین D زرده تخم مرغ، جگر گوساله، پنیر سوئیسی.