مرغ طعم دار مکزیکی که با برنج و لیمو سرو می شود. بوستر مرغ غذایی سرشار از پروتئین، مفید و خوشمزه
مواد تشکیل دهنده:
- دو پیمانه برنج سفید پخته شده
- ۱ عدد لیمو
- ۲ قاشق غذا خوری گشنیز خرد شده
- ۳۵۰ گرم سینه ی مرغ
- ادویه مکزیکی
- ۳/۱ پیمانه لوبیا قرمز فاقد نمک
- ۲/۱ پیمانه سس گوجه تند
- ¼ فنجان گوآکامول (نوعی خوراک که با آووکادو له شده، پیاز خرد شده، گوجه فرنگی، فلفل قرمز و ادویه ی ترشی مخلوط شده است)
- ¼ فنجان ماست چکیده ی فاقد چربی
- ¼ فنجان شیر پنیر چدار (نوعی پنیر)
- ۱ فنجان کاهو خرد شده
دستورالعمل پخت بوستر مرغ
- برنج سفید را با گشنیز خرد شده به همراه کمی نمک و آبلیمو بپزید.
- سینه ی مرغ را با ادویه های مکزیکی به صورت آب پز و یا به صورت گریل بپزید.
- زمانی که گوشت مرغ به طور کامل پخته شد، آن ها را به قسمت های کوچک برش بزنید.
- در این زمان کنسرو لوبیا و یا لوبیاهایی که از قبل پخته شده بودند را گرم کنید.
- الان موقعی است که می توانید غذای خوشمزه را داخل ظرف های مخصوص سرو آماده کنید.
- همه ی ترکیبات را در دو ظرف تقسیم کنید.
- برنج همراه با گشنیز و لیمو
- کاهوی خرد شده
- سینه ی مرغ پخته شده
- لوبیا قرمز
- گوآکامول
- سس گوجه تند
- ماست چکیده
- بر روی محتویات داخل ظروف پنیر چدار و یک برش لیمو قرار دهید.
- اگر دوست دارید می توانید به همراه چیپس سرو کنید.
نکته: می توان به جای برنج سفید از برنج قهوه ای نیز استفاده کرد. به جای سینه ی مرغ، می توان استیک گریل شده و یا هر گونه سبزیجات حاوی پروتئین برای افراد گیاهخوار استفاده شود.