گیلاس و شکلات در این کلوچه های پروتئینی ترکیب شده اند. آن ها حاوی ۸.۸ گرم پروتئین در هر کلوچه هستند. این کلوچه ها هم چنین به طور قابل توجهی مقدار بسیار کمی شکر در مقایسه با سایر کلوچه ها دارند اما هنوز مزه بسیار خوشمزه ای دارند. از آن لذت ببرید!
مواد لازم کلوچه های پروتئینی
- ۵ عدد سفیده تخم مرغ
- ۴/۳ فنجان شکلات شیر بادم شیرین نشده
- ۴/۱ فنجان ماست ساده یونانی
- ۴/۱ فنجان کره بادم طبیعی
- ۲ قاشق سوپ خوری پروتئین مایه شکلاتی جیمس ایزون
- ۲/۱ فنجان آرد بادادم
- ۱ فنجان آرد جو دو سر
- ۴/۱ فنجان پودر کاکائو شیرین نشده
- ۲/۱ فنجان زایلیتول (یا هر ماده شیرین کننده به دلخواه)
- ۲ قاشق سوپ خوری پودر خمیر مایه
- ۱ فنجان گیلاس فریز شده
دستور:
- فر را از قبل در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید درون سینی فر کاغذ پوستی می اندازیم.
- سفیده تخم – شیر- ماست و کره بادام را در هم زن آنقدر هم می زنیم تا نرم شود.
- پودر پروتئین – آرد بادام – آرد جو – پودر کاکائو – شیرین کننده و خمیر مایه را با مواد تر مخلوط می کنیم.
- اینقدر هم می زنیم تا خمیر کلوچه نرم شود و به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند – گیلاس ها را اضافه می کنیم.
- خمیر را در ظرف پخت می گذاریم و با قاشق روی آن را صاف می کنیم.
- خمیر را درون فر به مدت ۳۰-۳۴ دقیقه می گذاریم یا تا وقتی که مغز آن پخته شود- اجازه دهید برای ۲۰ دقیقه خنک شود. به ۱۶ قسمت آن را تقسیم کنید و فورا آن را سرو کنید.
۱۶ کلوچه را می توان با این مواد درست کرد.
نکات: هم چنین می تواندی از ماهی تابه ۸*۸ استفاده کنید- و زمان پخت را به مدت ۶-۴ دقیقه بالا ببرید. من دوست درام کره بادام تر را به خمیر برای بافت دادن بهتر به کلوچه اضافه کنم.