برای عضله سازی تخم مرغ کامل یا فقط سفیده ان؟

برای عضله سازی تخم مرغ کامل یا فقط سفیده آن؟

مطالعه­ای تازه­ای که در ژورنال آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شده نشان داده تخم مرغ کامل، نه فقط سفیده
آیا این مقاله برای شما مفید بود؟

برای عضله ­سازی مصرف تخم مرغ کامل بهتر از سفیده تخم ­مرغ است.

مطالعه ­ای تازه ­ای که در ژورنال آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شده نشان داده تخم مرغ کامل، نه فقط سفیده تخم مرغ، برای عضله سازی بهتر است! در  مطالعه مذکور، به ۱۰ مرد گفته شد در یک برنامه تمرین مقاومتی شرکت کنند و سپس به آن ها انتخابی برای خوردن ارائه شد: سفیده تخم ­مرغ یا تخم ­مرغ کامل، در هر دو حالت شامل ۱۸ گرم پروتئین محققان دریافتند مردانی که بلافاصله پس از تمرین، تخم­ مرغ کامل می­خورند سطح بالاتری از تحریک تولید پروتئین میوفیبریلی را تجربه کردند در مقایسه با کسانی که تنها سفیده تخم مرغ می­خورند.

افراد زیادی بر این باورند که دور انداختن زرده­ های تخم­ مرغ کمک می­کند به اجتناب از افزایش کلسترول و چربی – ولی این حقیقت ندارد.

برای ارزیابی بهتر مطالعه، محققان با افراد تحت بررسی ایزوتوپ­ های نشان­گذاری شده لیوسین و فنیل آلاتین دادند، که هر دو آمینو اسید هستند. این به محققان امکان داد آمینو اسید را در خون اندازه گیری کنند پس از مصرف تخم مرغ. آن ها تخم مرغ هایی را برای مطالعه مورد استفاده قرار دادند بصورت ایزوتوپیکی با لوسین نشان گذاری شده بود. سپس از افراد نمونه خون گرفتند و همچنین نمونه­ برداری از عضلات انجام شد، برای مشاهده اینکه چطور آمینو اسیدهای تخم مرغ در جریان خون عمل می­کنند و پس از تمرین با وزنه باعث تولید پروتئین در عضله می­شوند. پاسخ عضله سازی پس از تمرین ۴۰ درصد بزرگتر است در مورد تخم مرغ کامل در مقایسه با سفیده تخم مرغ.

وقتی محققان مستقیماً تولید پروتئین در عضله را اندازه گیری کردند، دریافتند خوردن غذاهایی که شامل غذاهای مغذی و غنی از پروتئین است به مقدار بیشتری آنابولیسم عضله را تحریم می­کند، در مقایسه با غذاهایی که تنها شامل پروتئین هستند. دلیل اهمیت کشف مذکور این است که وقتی تخم مرغ کامل می­خورید، نه تنها پروتئین مورد نیاز را دریافت می­کنید، بلکه همزمان دیگر مواد مغذی را هم که اثر هم افزایی برای پروتئین تخم مرغ دارد دریافت می­کنید جهت تقویت توانایی بدن برای ارتقاء تولید پروتئین در عضلات.

بنابراین دفعه بعد که تخم مرغ می­خورید، زرده­ های آن را دور نریزید، چرا که پروتئین و مواد مغذی بیشتری در مقایسه با سفیده تنها در اختیارتان قرار می­دهد برای ارتقاء ریکاوری، تولید پروتئنی و رشد عضله ولی بدانید زرده ها چربی هم دارند و کلسترول راهم بالا میبرند.

*

به اشتراک بگذارید:
داغترین مطالب سایت
تاثیر بدنسازی و پرورش اندام در رشد قد
تاثیر بدنسازی و پرورش اندام در...
 
۷۷۹دیدگاه
مکمل ارژنین
آشنایی با مکمل ال-آرژنین و سوا...
 
۷۵۳دیدگاه
برنامه بدنسازی
مشاوره و دریافت آنلاین برنامه ...
 
۵۶۸دیدگاه
نوجوانان ، بدنسازی، تهدیدها وفرصتها
نوجوانان – بدنسازی، تهدی...
 
۵۱۱دیدگاه
روش دریافت کارت مربیگری بدنسازی
روش دریافت کارت مربیگری بدنساز...
 
۴۲۵دیدگاه
سوال جواب های متداول و رایج در بدنسازی و فیتنس
سوال جواب های متداول و رایج در...
 
۳۸۵دیدگاه

ارسال دیدگاه