روز خود را با یک صبحانه سالم، خوشمزه، مغذی و با طرز تهیه آسان شروع کنید.
فریتاتا،اغلب به این غذا املت ایتالیایی می گویند اما ریشه آن به ایران، اسپانیا، فرانسه، انگلیس و افریقای شمالی بر می گردد.
فریتاتای تابستانیبرای ۴ نفر |
مواد لازم ۶ عدد تخم مرغ بزرگ ۶ عدد سفیده تخم مرغ نمک و فلفل به مقدار لازم روغن زیتون به مقدار لازم ۶ تا ۸ عدد مارچوبه که به قطعات ۱ سانتی خرد شده اند ۸ عدد قارچ، خرد شده ۴/۱ فنجان گوجه خرد شده ۱ عدد سیب زمینی شیرین پخته و مکعبی خرد شده |
دستور پخت
فر را از قبل در دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
تخم مرغ ها را در یک ظرف با کمی نمک و فلفل میکس کنید.
به آرامی ماهی تابه را با روغن زیتون با یک حرارات ملایم پوشش دهید.
قارچ و مارچوبه را به آن اضاف کنید.
گوجه و سیب زمینی را نیز اضاف کنید و با هم ترکیب کنید.
تخم مرغ ها را در آن بریزید و اجازه دهید بپزد تا لبه های آن کاملا پخته شوند.
ماهیتابه را درون فر قرار دهید تا وسط فریتا کاملا پخته شود. (حدود ۱۰ دقیقه)
صبحانه اماده است نوش جان!
منبع:muscleandfitness
ترجمه : بادی فول