باید بدانید …
- حداکثر مقدار مکمل پروتئینی که باید مصرف کنیم، چقدر است؟
در یک رژیم عادی و معمول، نیاز بدن تان یک گرم پروتئین در ازای هر کیلو از وزن بدن تان است. برای هر چیزی بیشتر از آن، می توانید مکمل های پروتئینی استفاده کنید. با این حال مکمل ها جایگزین مناسبی برای غذای واقعی نیستند و شما نمی توانید با وجود آنها به میزان متعادلی از ویتامین ها، مینرال ها (مواد معدنی) فیبر و محصولات گیاهی لازم برای بدن دست یابید.
- برای بیشترین رشد عضلانی چه غذاهایی ایده آل هستند؟
گوشت گوساله سرشار از کراتین است، ماده ای که در بدن نقش مهمی را در متابولیسم انرژی عضلات بازی می کند.
نکته: ۲۰۰ گرم استیک در روز تمرین بخورید تا کراتین را وارد بدن تان کنید.
سالمون: سرشار از ویتامین D که به جذب کلسیم کمک می کند. این ماده معدنی برای فعل و انفعالات عضلانی بسیار لازم است. ۱۰۰ گرم سالمون عدد مناسبی است.
آوکادو: جذب آنتی اکسیدان های بتاکاروتن و لیکوپن را در جریان هضم غذا بهبود می بخشد که مانع آسیب دیدگی بافت های عضلانی می شود. روزانه نصف آوکادو میل کنید.
آناناس: شامل آنزیم های ترکیبی بروملین است که موجب هضم پروتئین غذا می شود. برای دردهای عضلانی همچون ایبوپروفن عمل می کند.
انگور: پوست انگور قرمز شامل آنتی اکسیدان بوتانیکال است که مانع از دردهای مفصلی می شود.
- چه ساندویچی سرشار از ویتامین است؟
باید بدانید جعفری سرشار از ویتامین K است و به لخته شدن خون کمک می کند و باعث التیام زودتر زخم ها می شود. ساندویچ سالامی ساده زیر همراه با جعفری، به شما کمک میکند تا بعد از هر نوع آسیب دیدگی، زود بهبود یابید و سریع تر به باشگاه ها و میدان مسابقه برگردید.
مواد لازم برای دو نفر:
۱۰۰ گرم سالامی برش شده
۲ عدد نان پیتا
۴۰۰ گرم لوبیا
۱/۲ فنجان گوجه خرد شده
۱ مشت جعفری خرد شده
ارزش غذایی برای هر نفر:
۲۹ گرم پروتئین
۶۲ گرم کربوهیدرات
۱۸ گرم چربی
- آیا ماهی برای کاهش وزن مناسب است؟
بله، ماهی و دیگر محصولات دریایی چربی کمی دارند ولی سرشار از پروتئین هستند و انتخاب های بسیار خوبی هستند. البته خالی از کالری نیستند و در واقع می توانید ماهی را جایگزین دیگر گوشت ها در رژیم غذایی خود کنید تا زودتر به وزن ایده آل برسید.
- زمانی که حس آشپزی نداریم، بهترین گزینه چیست؟
سبزیجات خام بهترین گزینه به حساب می آیند. یکی از مزایای خام خواری، دریافت ویتامین های بیشتر است. سبزیجات زمانی که پخته می شوند مواد مغذی خود را تا درصد بالایی از دست می دهند بالاخص ویتامین B و C. برای یک میان وعده کم چرب و مغذی هویج خام برش زده و کرفس در اولویت قرار دارند.
- قهوه بهتر است یا چای؟
بدانید که کافئین قهوه، ۳ برابر چای سیاه یا سبز است و به عنوان نوشیدنی که خواب را از سرتان می پراند، شناحته شده است. چای سبز و سیاه از یک گیاه به عمل می آیند و مقدار کافئین شان یکی است، اما فرآیند عمل آوری شان متفاوت است. چای سیاه در جای مرطوب اکسیده می شود، ولی برگ های سبز سریع خشک می شوند. برای اینکه از تاثیر کافئین موجود در چای مطمئن شوید، مدتی برگ ها یا کیسه چای را بخیسانید (نهایتا ۳ دقیقه)، در غیر اینصورت تانین هایی که کافئین را بند می آورند (بلاک می کنند) رها می شوند.