طرز تهیه شیرینی تمشکی
زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مواد لازم:
۱ فنجان خرمای بدون هسته ی له شده
۲/۱ فنجان بادام
۲/۱ فنجان تخمه کدو
۳/۱ فنجان تمشک
۲/۱ فنجان پودر پروتئین (۲ قاشق غذا خوری )
۲/۱ فنجان کره بادام زمینی
دستور:
۱- تمام موارد را در یک میکسر ریخته و با هم مخلوط کنید.
۲- آن را در یک ماهیتابه ریخته و به مدت ۱ ساعت در فریزر قرار دهید.
۳- سپس آن ها را به ۶ تا ۸ تکه ببرید و تا موقع مصرف در یخچال نگهداری کنید.
اطلاعات تغذیه ( برای هر تکه ):
۳۰۳ کالری، ۱۷ گرم چربی، ۲ گرم چربی اشباع شده، ۱۳ گرم پروتئین، ۳۰ گرم کربوهیدرات، ۸ گرم فیبر، ۱۳ گرم شکر، کلسترول صفر ، سدیم ۸۷ میلی گرم.