برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

کاتالوگ

مقالات

مشاوره تجهیز باشگاه

اخبار بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

لیست باشگاه بدنسازی

تبلیغات

برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

مقالات

اخبار بدنسازی

کاتالوگ

مشاوره تجهیز باشگاه

تبلیغات

لیست باشگاه بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

logo
منو
برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

کاتالوگ

مقالات

مشاوره تجهیز باشگاه

اخبار بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

لیست باشگاه بدنسازی

تبلیغات

برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

مقالات

اخبار بدنسازی

کاتالوگ

مشاوره تجهیز باشگاه

تبلیغات

لیست باشگاه بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

بهترین گوشت های غیر رایج

گوشت های غیر رایج

استفاده از منابع مختلف پروتئین می تواند عضلات شما را با مواد مغذی عضله ساز سیراب کند. البته برخی از مواردی که در ادامه شاهدش هستید شاید به راحتی در دسترس شما نباشد ولی چنانچه سفری داشتید به کشورها مناطقی که چنین منابعی از پروتئین ها در اختیارتان باشد خوب است که از مزایای آنها مطلع باشید. چنانچه هراز گاهی این گوشت ها را به عنوان جایگزینی برای گوشت گوساله، مرغ و تن ماهی مصرف کنید. می توانید از مزایای خاص هر کدام در جهت عضله سازی بیشتر بهره مند شوید.

گوشت آهو

گوشت آهو از جمله لذیذ ترین و خوش طعم ترین گوشت های قرمز به شمار می آید که بافت تردی هم دارد. نسبت ۹ به ۱ از پروتئین به چربی، آن را به گوشتی با کمترین چربی در حد سینه مرغ بدل کرده است. البته مثل تمام انواع گوشت های کم چربی باید دقت کنید که از طبخ طولانی مدت گوشت آهو خودداری کنید. در غیر این صورت غذای نهایی بسیار و خشک و زمخت خواهد بود که خوردن آن به هیچ وجه برای تان لذت بخش نیست.

گوشت خرگوش

گوشت خرگوش، علاوه بر مقدار بالای پروتئین غنی از سلنیوم و ویتامین B12 است. عضلات در حال رشد شما علاقه زیادی به این ویتامین دارند، چراکه برای تولید و بازسازی سلول های عضلانی مورد نیاز است و گوشت خرگوش هم حاوی مقدار چربی کمی است و طعم ملایمی دارد. خوراک تهیه شده از گوشت خرگوش به همراه سبزیجات، فلفل و ادویه، طرفداران زیادی در مناطق مختلف جهان دارد.

گوشت بوفالو

در سال های اخیر پرورش بوفالو در مناطق مختلف آمریکای شمالی گسترش یافته و صادرات گوشت با کیفیت آن به دیگر مناطق جهان هم در حال گسترش است. گوشت بوفالو غنی از پروتئین است، حدود ۳۶ گرم پروتئین ر هر ۱۸۰ گرم و چربی اندکی هم دارد. در مقایسه با گوشت گوساله طعم بهتری دارد و ضمنا بر خلاف اغلب دام هایی که در دامداری ها پرورش می یابند و داروهای هورمونی و آنتی بیوتیک های زیادی در موردشان استفاده می شود، بوفالو اغلب در چراگاه های طبیعی رشد می یابد و در نتیجه گوشت حاصل از آن حاوی مواد مغذی بیشتر و مواد مضر بسیار کمتری است.

گوشت گوزن

این منبع پروتئین، جز بهترین گوشت های غیر رایج و غنی از آهن و روی است. حتما می دانید ماده معدن روی نقش مهمی در تولید تستوسترون در بدن دارد. طعم گوشت گوزن شباهت زیادی با گوشت بوفالو دارد. می توانید به شکل استیک از آن استفاده کنید یا به صورت چرخ شده در غذاهای مختلف مورد استفاده قرار دهید. ضمنا مشابه دیگر گوشت های این لیست می توانید با افزودن ادویه و فلفل غذاهای لذیذی را از آن تهیه کنید

گوشت شتر مرغ

کمتر پیش می آید گوشت پرندگان را با گوشت قرمز مقایسه کنیم ولی از این بابت شتر مرغ یک استثنا است. حتی ظاهر قرمز آن هم شباهت زیادی به گوشت قرمز دارد، همینطور با بافتی مشابه ولی اغلب بسیار کم چربی تر از گوشت های قرمز است.۱۸۰ گرم گوشت شتر مرغ با ۳۶ گرم پروتئین تنها حاوی ۴ گرم چربی است. همچنین حاوی کراتین است که ماده موثری برای تقویت تلاش های شما در جهت عضله سازی است.

آیا این مقاله مفید بود؟ امتیاز دهید

اولین امتیاز را بدهید
مقالات تصادفی

اگر سوال جدیدی دارید در زیر این مطلب مطرح کنید تا به سوال و جواب ها اضافه شود.

2 پاسخ

  1. متاسفانه حرف نون تایپ نشد
    منظورم این بود مجاز به استفاده از گوشت خرگوش نیستن
    البته از نطر شرع
    ولازم هست که بگم همه نوع خرگوش
    با هر نوع تبصره ای

  2. سلام
    البته مصرف این گوشتها مطمئنا تاثیرات زیادی دارد
    ولی لازم به ذکر است که گوشت خرگوش رو شرعا مسلمین اجازه استفاده دارن
    البته اونایی که براشون مهم هست
    ممنون اقای مرادی برای تلاشتون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درج آگهی بدنسازی