منابع و انواع کربوهیدرات ها

منابع و انواع کربوهیدرات ها

اکثر افرادی که دچار اضافه وزن هستند و درحال سپری کردن رژیم های کم چرب پرکربوهیدرات هستند به
آیا این مقاله برای شما مفید بود؟
1+
زمان مطالعه: کمتر از 2 دقیقه

انواع کربوهیدرات ها

انواع کربوهیدرات ها منبع عمده تهیه انرژی هستند. وقتی به هضم کربوهیدرات ها می پردازید، پانکراس، هورمونی به نام انسولین ترشح می کند.
انسولین خیلی مهم است، زیرا:
۱_ به گردآوری کربوهیدرات ها می پردازد و آن ها را در عضله ذخیره می کند یا که به عنوان چربی به ذخیره آن ها می پردازد.
۲_ به گردآوری اسیدهای آمینه (پروتئین) می پردازد و از آنها در سلول عضلانی به منظور ریکاوری و مرمت حمایت می کند.
اکثر افرادی که دچار اضافه وزن هستند و درحال سپری کردن رژیم های کم چرب پرکربوهیدرات هستند به این شرایط دچار می شوند زیرا بیش از حد معمول کربوهیدرات می خورند. کربوهیدرات بیش از اندازه سبب ترشح فوق العاده هورمون انسولین می شود. و وقتی میزان انسولین در بدن زیاد شد، بدن به یک ماشین ذخیره چربی تبدیل می شود. بنابراین مهم است که بیش از حد لازم کربوهیدرات نخوریم و از میزان صحیح مصرف کربوهیدرات پیروی کنیم.
حالا که در مورد اهمیت صرف میزان صحیح کربوهیدرات صحبت کردیم، اجازه بدهید تا در مورد بهترین منابع کربوهیدراتی نیز صحبت کنیم.
کربوهیدرات ها به دو نوع کربوهیدرات های ساده و مرکب تقسیم می شوند. کربوهیدرات های مرکب به شما انرژی پایدار می دهند که در طی زمان آزاد می شود، ضمن این که کربوهیدرات های ساده به شما انرژی آنی می دهند. توصیه می شود که روزانه به صورت عمده از کربوهیدرات های مرکب استفاده کنید. به جز زمان بعد از تمرین در جایی که بدن شما احتیاج به کربوهیدرات های ساده به منظور احیای سطوح گلیکوژن به صورت فوری دارد، مسئله ای که به شما کمک خواهد کرد تا به صورت سریع تر به احیای انرژی و ساخت عضلات بپردازید. در زیر لیست جالبی از منابع خوب کربوهیدراتی داریم.
۱. کربوهیدرات های مرکب
الف) نشاسته ای:
– جو دوسر (یک فنجان خشک)
– سیب زمینی شیرین (۸ اونس پخته)
سیب زمینی (۸ اونس پخته)
– ماکارونی (۸ اونس پخته)
– ذرت (یک فنجان کنسروی)
– نخود (۲ فنجان پخته)
توجه: هریک از وعده های غذایی فوق تقریباً برابر با ۴۰ الی ۵۰ گرم کربوهیدرات می باشند.
ب) ریشه ای:
– کلم بروکلی (نصف فنجان خام)
– هویج (یک فنجان خام)
– گل کلم (نصف فنجان خام)
– لوبیاسبز (نصف فنجان خام)
– کاهو (۵ فنجان خام)
– قارچ (۷۵% فنجان خام)
– فلفل سبز (نصف فنجان خام)
اسفناج (۵/۳ فنجان خام)
توجه: هریک از وعده های غذایی فوق تقریباً برابر با ۶ گرم کربوهیدرات می باشند.
۲. کربوهیدرات های ساده
– سیب (یک عدد)
– موز (یک عدد)
– گریپ فرویت (یک عدد)
– انگور (۲۲ حبه)
– پرتقال (۷۵ عدد)
– گلابی (یک عدد)
– آناناس (۷۵% فنجان)
توجه: هریک از وعده های غذایی فوق تقریباً برابر با ۲۰ الی ۲۵ گرم کربوهیدرات می باشند.

اگر سوال جدیدی دارید در زیر این مطلب مطرح کنید تا به سوال و جواب ها اضافه شود.
به اشتراک بگذارید:
داغترین مطالب سایت
تاثیر بدنسازی و پرورش اندام در رشد قد
تاثیر بدنسازی و پرورش اندام در...
 
۷۹۶دیدگاه
مکمل ارژنین
آشنایی با مکمل ال-آرژنین و سوا...
 
۷۵۹دیدگاه
روش دریافت کارت مربیگری بدنسازی
روش دریافت کارت مربیگری بدنساز...
 
۶۱۴دیدگاه
برنامه بدنسازی
مشاوره و دریافت آنلاین برنامه ...
 
۶۰۰دیدگاه
نوجوانان ، بدنسازی، تهدیدها وفرصتها
نوجوانان – بدنسازی، تهدی...
 
۵۳۹دیدگاه
سوال جواب های متداول و رایج در بدنسازی و فیتنس
سوال جواب های متداول و رایج در...
 
۴۴۵دیدگاه

ارسال دیدگاه