شکلات سیاه! مطبوع، نرم و بسیار خوشمزه. بیش از این من خیلی شکلات تلخ می خوردم. همه ما می خوریم اینطور نیست؟ اما بعضی وقت ها یک آب نبات ساده مزه ای ندارد. فهمیدی چی گفتم. بعضی وقت ها دوست داری یه چیزی بهش اضافه کنی…
یه چیزی شکلاتی تر، تیره تر و حتی شیرین تر. پیشنهاد می کنم اینو امتحان کنید.
مواد لازم شکلات تلخ سیاه:
- ۴/۳ فنجان بادام زمینی بدون نمک
- ۳ اسکوپ بدون چربی شکلات و پنیر مخلوط با پودر پروتئین
- ۲ قاشق سوپ خوری پودر کاکائو سیاه
- ۳ قاشق سوپ خوری شکلات شیر بادام شیرین نشده
- ۴/۱ فنجان روغن نارگیل ذوب شده
- ۲ قاشق سوپ خوری عسل
- ۲ قاشق سوپ خوری شکلات ذوب شده شکلات
دستورالعمل:
- بادام زمینی را در غذا ساز مخلوط می کنیم تا زمانی که آرد شود. نکته: توجه کنید که بادام زمینی ها خیلی مخلوط نشوند اگر بیش از حد مخلوط شوند تبدیل به کره بادام زمینی می شوند.
- بادام زمینی ها را در کاسه ای با اسکوپ های بدون چربی شکلات پنیر و پودر کاکائو مخلوط می کنیم و با هم زن، هم می زنیم.
- در یک کاسه جداگانه شیر بادام، روغن نارگیل و عسل را مخلوط می کنیم. این مخلوط را به مواد خشک اضافه می کنیم و تا آنجائیکه که کاملا مخلوط شوند هم می زنیم.
- کاغذ پوست را در کف ماهی تابه می اندازیم و با استفاده از دست هایمان حدود ۱.۵ تا ۲ قاشق غذاخوری از خمیر پروتئین را به صورت توپ رول می کنیم. گلوله پروتئین را بر روی کاغذ پوست قرار می دهیم این کار را انجام دهید تا ۲۴ گلوله درست شود.
- هر کدام از گلوله های پروتئین را با شکلات ذوب شده مخلوط می کنیم.
- گلوله های پروتئین را در یخچال به مدت ۱ ساعت قرار دهید.
- قبل از خوردن آن را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید در دمای محیط برای ده دقیقه بماند.
نکته: باقی مانده آن را می توان برای ۵ روز در یخچال نگه داری کنید.