برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

کاتالوگ

مقالات

مشاوره تجهیز باشگاه

اخبار بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

لیست باشگاه بدنسازی

تبلیغات

برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

مقالات

اخبار بدنسازی

کاتالوگ

مشاوره تجهیز باشگاه

تبلیغات

لیست باشگاه بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

logo
منو
برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

کاتالوگ

مقالات

مشاوره تجهیز باشگاه

اخبار بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

لیست باشگاه بدنسازی

تبلیغات

برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

مقالات

اخبار بدنسازی

کاتالوگ

مشاوره تجهیز باشگاه

تبلیغات

لیست باشگاه بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

علاقه قهرمان مسترالمپیا به تیلا پیا!

از فیل هیث (قهرمان مسترالمپیای ۲۰۱۱) در خصوص علاقه اش به ماهی سؤال شده و او نیز در مورد تیلا پیا و طبخ آن اظهار نظر کرده است.

مصاحبه مفصل با فیل هیث

سؤال: آیا غذاهای خاصی وجود دارد که تنها در دوران آماده شدن برای رقابت مصرف کنی و در خارج از فصل رقابت ترجیح دهید از آن ها اجتناب کنی؟

فیل هیث: ماهی ! واقعیت این است که خارج از فصل، از ماهی فراری ام ! من عاشق سوشی هستم، پس می توانم خارج از فصل رقابت هر قدر که بخواهم سوشی بخورم، ولی در برنامه غذایی دوران رژیم من، نشانی از آن نمی بینید. هیچ علاقه ای به دیدن تیلا پیا ( نوعی ماهی کم چربی) ندارم مگر وقت رژیم رقابت باشد.

البته منظورم این نیست که بدنسازان باید از ماهی اجتناب کنند، به این دلیل که منبع عالی از پروتئین به حساب می آید. هر موقع دوست دارید ماهی بخورید. ولی اگر بدساز رقابتی هستید و در رژیم پیش از رقابت به مقدار زیادی به ماهی متکی هستید – مثل اغلب مردان و زنان بدنساز – آن وقت می دانید از چه چیز حرف می زنم ! و به احتمال زیاد، شما هم نسبت به ماهی، حسی مشابه من دارید، و حتی تمایلی به دیدن ماهی هم ندارید چه برسد به خوردن آن !

در طول دوران آماده شدن برای رقابت مقدار بسیار زیادی تیلا پیا می خورم که طعم آن برای تمام باقیمانده سال برایم کافیست! و در اصل، واقعاً تحمل و طعم آن را برای خارج از فصل رقابت ندارم، ضمن اینکه اساساً فکر می کنم استفاده دوره ای از غذاهای مختلف می تواند اثر بهتری داشته باشد. البته مطمئن نیستم که این مسئله پشتوانه علمی هم داشته باشد. شاید تنها نوعی تلقین ذهنی است و چندان جنبه فیزیکی ندارد. ولی هر چه که هست، مصرف ماهی در طول رژیم رقابت بسیار اهیمت دارد، بنابراین ترجیح می دهم آن را برای زمانی که واقعاً مورد نیازم هست، نگه دارم.

باور کنید امسال هم مقدار زیادی تیلا پیا خواهم خورد، ولی تمام را آن گذاشته ام برای ماه جولای، اگوست و سپتامبر، برای آمادگی جهت حضور در مسترالمپیا.

دستور طبخ خوراک تیلا پیا فیل هیث:

مواد مورد نیاز:

۳۶۹ گرم ماهی تیلا پیا

روغن زیتون

یک قاشق غذاخوری ادویه لیموترش و فلفل

نصف فنجان کلم بروکلی خرد شده

دستور طبخ:

تیلا پیا را با روغن زیتون چرب کنید یا اینکه روغن را روی ماهی اسپری کرده و سپس ماهی را کاملاً با ادویه لیمو و فلفل آغشته کنید. ماهی را روی باربکیو گریل کرده ( گاهی هم به صورت پخته یا کباب شده ماهی را مصرف می کنم). کلم بروکلی را هم بخار پز کنید. خوراک شما آماده است.

ادویه لیمو و فلفل مرا از طعم یکنواخت و عذاب آور ماهی نجات می دهد، ولی بدون شک این وعده با سوشی قابل قیاس نیست، پس جایی در خارج از فصل رقابت ندارد !

*

آیا این مقاله مفید بود؟ امتیاز دهید

اولین امتیاز را بدهید
مقالات تصادفی

اگر سوال جدیدی دارید در زیر این مطلب مطرح کنید تا به سوال و جواب ها اضافه شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درج آگهی بدنسازی