افزایش اشتها در تغذیه بدنسازی
روش های زیادی برای افزایش اشتها وجود دارد. ولی به طور مختصر به ۳ روش آن اشاره می شود و به طور قطع برای بدنسازانی که افزایش حجم و وزن هستند مناسب خواهد بود.
- آب میوه بنوشید
آب میوه کالری فراوان و کربوهیدرات های ساده برای شما مهیا می کند. نوشیدن آب میوه روش ساده ای است که به وسیله آن می توانید به سرعت حجم زیادی کالری به دست آورید. نوشیدن یک فنجان آب میوه ۳۰ دقیقه قبل از صرف یک وعده غذایی سبب افزایش سریع قند خون می شود. همین مسئله هم منجر به چکاندن ماشه رشد می شود.
بنابراین با صرف یک لیوان آب سیب یا انگور قبل از یک وعده غذایی عمده به شما کمک می شود تا تمام غذایتان را با اشتهای کامل میل کنید. همچنین آب میوه می تواند یک بخش از وعده غذایی قبل و بعد از تمرین تان باشد. با افزودن ۶۰ الی ۸۰ گرم کربوهیدرات ساده و ۳۰ الی ۴۰ گرم پروتئین وی به آب میوه انرژی فوق العاده ای به جهت عضله سازی کسب خواهید کرد.
- در شب بیش از اندازه غذا بخورید
اگر یکبار در هفته یا هر پنج روز یکبار شام مفصلی بخورید، مطمئناً از واکنش بدنتان هیجان زده خواهید شد. اگر قبل از زمان خواب حسابی غذا بخوید، مسلماً فردای آن روز گرسنه از خواب برمی خیزید.
این مسئله چندین دلیل دارد: با صرف وعده غذایی مفصل قبل از زمان خواب، باعث افزایش ترشح انسولین، هورمون محرک اشتها و وسعت معده می شوید. این مسئله به نوبه خود باعث انبساط روده نیز می شود. ضمن این که سطح انسولین بالا نه تنها موجب راندن اکثر مواد مغذی به درون ذخایر عضلانی می شود، بلکه همچنین نرخ متابولیک را نیز افزایش می دهد.
گاهی افزایش انسولین، بخصوص در شب از طریق یک وعده غذایی کامل و زیاد که شامل کربوهیدرات ها می باشد به شما کمک می کند تا به افزایش متابولیسم کمک کنید. بدین نحو وقتی با یک معده گشاد و متابولیسم بالا می خوابید روز بعد حسابی گرسنه خواهید بود.
- از شیرین کننده های مصنوعی استفاده کنید
اکثر مردم گمان می کنند که شیرین کننده های مصنوعی نظیر اسپلاتدا، اسپارتان و ساخارین فاقد کالری هستند و به عنوان یاری کننده های پرهیزی ضمن این که غذاها را شیرین می کنند به کنترل کالری دریافتی نیز می پردازند.
اما مطالعات نشان داده است که چنین شیرین کننده هایی برعکس آنچه گمان می رود به عنوان ابزارهایی در جهت کسب سایز عمل می کنند. می پرسید چگونه چنین چیزی ممکن است؟ پژوهشگران در تحقیقات صورت گرفته بر روی آن ها مشاهده کرده اند که این شیرین کننده ها سطح انسولین را بالا می برند و بدین طریق به صورت مؤثری باعث مسئله تحرک اشتها می شوند.
برای مثال همانطور که وقتی به فکر تهیه استیک برای شما می افتید، آب در دهانتان جمع می شود، بدن هم وقتی شما از جایگزین هایی برای شکر استفاده می کنید به صورت اتوماتیک وار برآیند انسولین خود را افزایش می دهد. اگر چه شیرین کننده ها حاوی کالری کمتری می باشند، احساس این که آن ها شیرین هستند سبب می شود تا بدن تان شروع به ترشح انسولین کند.
یک پژوهش جدید بر روی موش های آزمایشگاهی نشان داده، موش هایی که از شیرین کننده های مصنوعی تغذیه می کنند در مقایسه با آن هایی که از شکر استفاده می کنند بیشتر غذا می خورند.