دکستر جکسون با نظر بعضی بدنسازان درباره غذای بی مزه و رژیمی موافق نیست.
دکستر جکسون از جمله بدنسازانی است که تقریباً در تمام طول سال، آمادگی نسبی خود را حفظ می کند و به همین دلیل است که حتی در سن بالاتر از ۴۵ سال می تواند در چند مقطع از سال روی صحنه برود. دکستر در این مطلب به شما می گوید که در دوران رژیم نیازی نیست که اصرار به مصرف غذای بی مزه داشته باشید.
وقتی که یک سمت بدن از سمت دیگر بیشتر رشد می کند.
¯اگر یک عضو بدنت از بقیه عقب افتاده باشد، فکر می کنی این عقلانی است که در روزهای تمرینی دیگر هم مقدار کمی بر روی آن کار کنی؟ بعضی از افراد به این«تمرین ریزه کاری» می گویند و گویا چندین نفر هم از این کار نتیجه گرفته اند. آیا خودت تا حال چنین چیزی را امتحان کرده ای یا کسی را می شناسی که چنین تجربه ای داشته باشد؟ همینطور آیا فکر می کنی این روش در وقتی که یک عضو بدن در یک سمت از سمت دیگرش بیشتر رشد می کند هم کاربرد دارد؟
-من می توانم بگویم که خودم این روش را امتحان کرده ام، ولی به نظر می آید که می تواند موثر باشد. اگر بخواهی این روش را امتحان کنی، واقعا هیچ چیزی را برای از دست دادن نداری. من هیچ وقت عضوی نداشتم که از بقیه عقب افتاده باشد، چون همه چیز تقریبا با یک سرعت رشد می کرد. من فقط مجبور بوده ام که به ایجاد تقارن و برطرف کردن بزرگی یک سمت نسبت به سمت دیگر بپردازم. شما این را همینطور در انتهای کار جی و رونی هم دیدید. بی تعادلی های بدن من آن قدر قابل توجه نیستند، ولی هر دوی جلو بازو و چهار سر ران سمت چپم مقداری بزرگ تر از سمت راستم هستند. کاری که کرده ام این بوده که در هر ست، چند تکرار اضافی را با آن عضله ها زده ام. من در اینجا حرکت های تک سمتی را اجرا می کنم که می توانم برای جلو بازو، حرکت جلو بازو لاری تکدست با دمبل و همچنین برای چهار سر ران، جلو پا تکی با دستگاه را مثال بزنم. من همچنین ست را کمی قبل از به ناتوانی رسیدن سمت قوی متوقف می کنم. بیایید بگوییم که این می شود ۱۰ تکرار. من سپس برای سمت ضعیف تر تا ناتوانی ادامه می دهم، که ممکن است به ۱۵ تکرار هم برسد. این کار نتیجه خیلی خوبی را برای من داشته، چون الان واقعا باید با دقت بسیار زیادی به بدن من نگاه کنید تا بتوانید تفاوتی را بین دو سمت آن ببینید.
آیا غذاهای بدون قند می توانند بخشی از رژیم مسابقه باشند؟
¯باب سیچریلو در یک مقاله گفته بود که بدنسازان قدیمی همیشه با غذای بی مزه رژیم می گرفتند، ولی بدنسازان امروزی اصلا نمی توانند بدون میزان زیادی از خوردنی ها و نوشیدنی های خوشمزه بدون قند، برای مسابقه هایشان آماده شوند. باب فکر می کند که این یکی از دلایلی است که تفکیک اندام بدنسازان امروزی به شفافی دوران گذشته نیست. آیا تو با این موافق هستی و فکر می کنی که مصرف این همه مواد خوراکی بدون قند اجازه نمی دهد که اندام بدنسازان به اندازه کافی خشک و بدون چربی شود؟
-من فکر می کنم مشکل اینجاست که ورزشکاران فراموش می کنند که این غذاها هنوز هم کالری دارند و شیرینی و شکلات های بدون قند را به شکل دیوانه واری مصرف می کنند. ولی من در طول رژیم هایم از بستنی یخی و ژله بدون قند استفاده کرده ام و باز هم توانسته ام به ظاهر مورد نیازم برسم. یک چیز دیگر که باید به یاد داشته باشیم این است که همه قدیمی ها لزوما همه کارها را بهتر انجام نمی دادند. برای مثال، روال عادی این بود که از ۱۲ هفته مانده به مسابقه و یا حتی بیشتر، مصرف سدیم را قطع می کردند. عضله های شما برای دم کردن نیاز به سدیم دارند! تنها زمانی که امکان دارد شما بخواهید سدیم را به کل حذف کنید، به یک یا دو روز نهایی قبل از مسابقه، یعنی زمانی که می خواهید همه آب های زیر پوستی را از بدن بیرون ببرید، مربوط می شود. ولی آن ها آن موقع این را نمی دانستند. غذاهای بدون قند هم اگر با مدیریت مصرف شوند، مشکلی را در رژیم ایجاد نمی کنند. البته اگر شما درباره چیزی شک دارید، آن را مصرف نکنید. شما هنوز هم می توانید در گوشت، مرغ و ماهی تان از ادویه و چاشنی ها استفاده کنید. هیچ نیازی نیست که غذای بی مزه را بخورید. این کار اصلا باعث کات تر شدن بدن شما نخواهد شد!
*