برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

کاتالوگ

مقالات

مشاوره تجهیز باشگاه

اخبار بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

لیست باشگاه بدنسازی

تبلیغات

برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

مقالات

اخبار بدنسازی

کاتالوگ

مشاوره تجهیز باشگاه

تبلیغات

لیست باشگاه بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

logo
منو
برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

کاتالوگ

مقالات

مشاوره تجهیز باشگاه

اخبار بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

لیست باشگاه بدنسازی

تبلیغات

برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

مقالات

اخبار بدنسازی

کاتالوگ

مشاوره تجهیز باشگاه

تبلیغات

لیست باشگاه بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

نمک کمتر، ادویه بیشتر، تستوسترون بیشتر!

ادویه بیشتر، تستوسترون بیشتر!

کپسایسین فلفل به جای نمک باعث کاهش فشار خون می­شود. آیا غذاهای تند را دوست دارید؟ خب اگر از جمله مردانی هستید که عاشق خوردن غذاهای تند هستند، در آن صورت احتمالاً سطح بالایی تستوسترون دارید، بر اساس مطالعه ­ای که به تازگی انجام شده.

اخیراً مطالعه ­ای در فرانسه که نتایج آن در ژورنال رفتار و فیزیولوژی منتشر شد. به بررسی مردانی بین سنین ۱۸ تا ۴۴ سالگی پرداخت و از آن ها پرسید وقتی صحبت از ادویه هاست چه چیزهایی را دوست دارند. به مردان پوره سیب زمینی داد شد و اجازه داشتند هر مقدار سس تند یا نمک که می­خواهند به آن اضافه کنند.

مشاهده شد مردانی که سطوح تستوسترون­ شان بالاتر بود، علاقه بیشتری به سس تند داشتند. مقدار نمک ارتباطی با سطح تستسوسترون نداشت.

مطالعه دیگر توصیه کرد کپسایسین، ترکیبی که در فلفل قرمز یافت می­شود، گزینه بهتری نسبت به نمک است. سازمان جهانی سلامتی گزارش کرده فشار خون در بزرگسالانی که مقدار نمک دریافتی خود را کمتر از ۵ گرم در روز حفظ می­کنند در سطح پایین تری است.

فلفل ظرفیت تمرین بدنسازی را افزایش می دهد

اخیراً مطالعه ای در چین اشاره کرد افرادی که از غذاهای تند لذت می­برند بنظر می­رسد گرایش کمتری به مصرف نمک دارند و فشار خون پایین تری دارند. سطح پایین سدیم ریسک حمله قلبی و سکته را کاهش می­دهد، بر اساس گزارش ژورنال پر فشاری خون انجمن قلب آمریکا.

در مطالعه چینی­ ها ۶۰۶ فرد بزرگسال چینی مورد بررسی قرار گرفتند و مشخص شد کسانی که از خوردن غذاهای تند لذت می­برند، نمک کمتری در رژیم غذایی خود می­خورند. تیم تحقیقاتی همچنین به مقایسه اسکن­ های مغز انسان ها و موش ها پرداخت پس از خوردن نمک و کپسایسین. محققان دریافتند خوردن غذاهای تند می­تواند باعث شود مغز تصور کند در حال خوردن نمک است به جای ادویه !

البته برای افرادی که دچار مشکل گوارشی هستند شاید استفاده زیاد از ادویه ها بهترین روش تغذیه نباشد. اگر در مورد اینکه آیا باید از غذاهای تند استفاده کنید یا نه دچار تردید هستید، با یک متخصص مشورت کنید که بتواند بهترین رژیم مناسب را به شما توصیه کند.

در حالی که مطالعات نشان نداده خوردن غذاهای تند باعث کاهش فشار خون می­شود، ولی مشخص شده خوردن نمک کمتر می­تواند فشار خون شما را در سطح پایین تری حفظ کند – بنابراین دفعه بعد که دنبال نمکدان روی سفره غذا هستید، سعی کنید در عوض فلفل را بردارید.

*

آیا این مقاله مفید بود؟ امتیاز دهید

5/5 – (1 امتیاز)
مقالات تصادفی

اگر سوال جدیدی دارید در زیر این مطلب مطرح کنید تا به سوال و جواب ها اضافه شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درج آگهی بدنسازی