روغن زیتون

تاثیر روغن زیتون

تاثیر روغن زیتون اجزای مغذی خاص در روغن زیتون و برخی غذاهای دیگر می تواند دلیل تاثیر مثبت

تاثیر روغن زیتون

اجزای مغذی خاص در روغن زیتون و برخی غذاهای دیگر می تواند دلیل تاثیر مثبت رژیم غذایی مدیترانه ای بر سلامت قلب باشد.این ترکیبات که تحت عنوان “فنل” نامیده می شوند اثر آنتی اکسیدانی ، ضد التهابی و جلوگیری از تشکیل لخته در عروق دارند.مصرف غذاهای غنی از ترکیبات فنلی می تواند سلامت قلبی عروقی را بهبود بخشد و بر قلب نیز تاثیر حفاظت بخش دارد.
در مورد کربوهیدرات ها ، میزان مصرف مهم نیست بلکه نوع کربوهیدرات مصرفی اهمیت دارد. به طور کلی افرادی که اضافه وزن دارند به نظر نمی رسد کربوهیدرات بیشتری بخورند. اما تحقیقات نشان می دهد این افراد اغلب مواد حاوی کربوهیدرات تصفیه شده می خورند. مانند نان سفید و پاستا که باعث افزایش سریع قند خون می شوند.

روغن زیتون
به گزارش مدلاین پلاس دکتر یونشنگ از دانشگاه ماساچوست می گوید مقدار کلی کربوهیدرات با وزن بدن ارتباط ندارد ، بلکه نوع آن حائز اهمیت است.
یافته های فوق پیشنهاد می کنند رژیم های غذایی کم کربوهیدرات که افراد را از مصرف همه نوع آن منع می کنند قابل قبول نیستند. به گفته دکتر یونشنگ کربوهیدرات های تصفیه شده اغلب در غذاهای فرآیند شده که حاوی مقادیر زیادی قند هستند موجودند. این نوع کربوهیدرات ها «شاخص گلیسمیک یا قندی بالایی» دارند بدین معنی که باعث افزایش سریع قند خون می شود. بدن این قند را در عضله ذخیره می کند اما اگر مصرف نشود تبدیل به چربی می شود.

روغن زیتون

در مقابل ، غلات ، میوه جات و سبزی ها کربوهیدرات هایی دارند که شاخص گلیسمیک آنها بالا نیست.
در این گزارش اشاره شده است که طی بیست سال گذشته با وجود کاهش مصرف چربی ها ، چاقی افزایش یافته است. به منظور بررسی نقش کربوهیدرات ها در چاقی ، محققان قد و وزن ۵۷۲ فرد سالم را اندازه گیری کردند و از آنها خواستند به طور منظم نوع کربوهیدرات های مصرفی شان را گزارش نمایند.
این گروه دریافتند که افرادی با شاخص چربی بالاتر ، به مصرف کربوهیدرات هایی با شاخص گلیسمیک بیشتر ، تمایل داشتند. مقدار کربوهیدرات مصرفی توسط این افراد تاثیری بر شاخص چربی بدن (BMI) نداشت.

به اشتراک بگذارید:

ثبت دیدگاه