خواص انگور
- خاصیت گرم دارد، چاق کننده، صاف کننده خون و مولد خون ، پوست انگور دیر هضم و دانه آن سرد و خشک است.
- از دیگر خواص انگور برای درمان بیماری فشار خون، روماتیسم، نقرس، مسمومیت داخلی مفید است و از ابتلاء سرطان جلوگیری می کند. انگور مقوی قلب و معالج بیماری های جلدی، خونی و عصبی است.
- اگر کشمش را در مدتی طولانی در آب بجوشانند جوشانده ای به دست می آید که برای سینه مفید است و برای درمان و معالجه امراض ریوی نیز مصرف می گردد و فایده می بخشد.
- هسته های انگور را اگر بکوبید و با عسل مخلوط کنید و به کسانی که دچار خلط شده اند بدهید آنها را معالجه می کند.
- در بیماری های زیادی که در اثر مسمومیت بدن تولید شده است معالجه و رژیم با انگور را توصیه کرده اند، مخصوصا در بیماری های یبوست، عوارض روماتیسم، چاقی، سوء هاضمه، بواسیر، کم خونی، عصبانیت، انسداد مجرای طحال و کبد، باید رژیم انگور گرفته شود.
- انگور دارای ویتامین های “آ”و “ب”و”ث” می باشد و همچنین دارای مواد ازت و مواد قندی و نشاسته ای بوده و خاصیت ضد عفونی کننده دارد.
- انگور دارای قند، چربی، آلبومین، آهن، کلسیم، فسفر، پتاسیم، ارسنیک، منگنز و ید می باشد. پتاسیم آن برای بچه های ضعیف البنیه و کم خون بسیار نافع است.
- انگور به علت مدر (ادرار آور) بودن بهترین دافع سموم بدن بوده و برای جمیع بیماران مفید است مگر مبتلایان به بیماری قند و بیماری های جهاز هاضمه.
- انگور برای سلامتی قلب، ریه و کلیه نافع است و به علت داشتن املاح، پتاسیم و مواد سلولزی ملین و مدر برای مبتلایان به اوره خون مناسب و سازگار است.