برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

کاتالوگ

مقالات

مشاوره تجهیز باشگاه

اخبار بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

لیست باشگاه بدنسازی

تبلیغات

برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

مقالات

اخبار بدنسازی

کاتالوگ

مشاوره تجهیز باشگاه

تبلیغات

لیست باشگاه بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

logo
منو
برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

کاتالوگ

مقالات

مشاوره تجهیز باشگاه

اخبار بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

لیست باشگاه بدنسازی

تبلیغات

برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

مقالات

اخبار بدنسازی

کاتالوگ

مشاوره تجهیز باشگاه

تبلیغات

لیست باشگاه بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

پیتزا خوب یا بد برای بدنسازی

از پیتزا نترسید

یک پیتزای عالی نیازی نیست دارای حجم زیادی مواد چرب و عاری از کالری باشد. در حقیقت با انتخاب مواد درست مثل کلم، سیب زمینی شیرین، منداب (شابانک) و بادام می توانید مطمئن شوید که شکم را با چیزی پر می کنید که نه تنها عضله ساز و افزایش دهنده سیستم ایمنی بدن است بلکه حتی چربی سوز نیز باشد. شما می توانید با چند مواد ساده یک پیتزا خانگی درست کنید و بعد از تمرینات آن را میل کنید.

 

پیتزا سیب زمینی شیرین و قارچ سرخ کرده

سیب زمینی شیرین حاوی فیبر، ویتامین A، C، و B6 و حتی پروتئین است. برخی از این مواد مغذی در پوست آن موجود می باشند.

کالری   ۴۶۲               پروتئین   ۳۳ گرم               چربی     ۱۰ گرم     فیبر   ۶۳ گرم

مواد لازم

۳ قاشق چایخوری روغن زیتون خالص

۱ عدد پیاز زرد متوسط خورد شده

۲ فنجان قارچ

خمیر پیتزای آماده

یک و نیم فنجان سیب زمینی شیرین پخته له شده

۱۲۰ گرم پنیر موتزارلا

۱ فنجان سس سرکه ای منداب

دستور پخت

  1. فر را از قبل در دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه بزرگ بر روی حرارت متوسط بریزید. پیاز را اضافه کنید و سرخ کنید مرتب هم بزنید تا طلایی شوند. قارچ ها را اضافه کنید و به مدت چند دقیقه آنها را در روغن سرخ کنید.
  3. روی سینی تمیز فر خمیر پیتزا را پهن کنید و روی آن را با باقی مانده روغن چرب کنید و کمی نمک به آن بزنید. حدود ۵ دقیقه آن را در فر پخت دهید تا قهوه ای شود.
  4. با استفاده از یک قاشق بزرگ سیب زمینی له شده را روی خمیر پهن کنید و مواد آماده شده قارچ و پیاز را روی آن بریزید سپس با لایه ای از پنیر آن را بپوشانید. در طبقه وسط فر به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه آن را قرار دهید تا زمانی که خمیر ترد و کاملا پخته شود. سپس با سس سرکه ای منداب آن را میل کنید.

منبع: www.muscleandfitness.com

ترجمه: بادی فول

آیا این مقاله مفید بود؟ امتیاز دهید

اولین امتیاز را بدهید
مقالات تصادفی

اگر سوال جدیدی دارید در زیر این مطلب مطرح کنید تا به سوال و جواب ها اضافه شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درج آگهی بدنسازی