فواید سیر
بسیاری از مواد غذایی ها فواید غیر قابل باوری دارند. سیر زمانیکه که خرد می شود یک ماده سالم به نام آلسین تولید می کند که فواید زیادی برای سلامتی ما دارد. مصرف روزانه ی این مکمل غذایی می تواند نقش مهمی در جلوگیری از بیماری های خاص ایفا کند و تنها به خاطر ایجاد بوی بد دهان مصرف آن را قطع نکنید. سیر را باید در هر شکلی که هست مصرف کنید.
- اثبات شده مصرف روزانه سیر خطر سرماخوردگی را تا ۵۰ درصد کاهش می دهد و اگر سرما خورده باشید به محض مصرف سیر علایم شما کمتر می شود و طول مدت سرماخوردگی کوتاه می شود.
- مصرف یک سیر کامل در روز افزایش خوبی از ویتامین های A، B، C و همچنین میزان زیاد مواد معدنی از جمله آهن، ید، پتاسیم، سلنیوم، زینک، کلسیم و منیزیم را در بدن شما ایجاد می کند.
- مدت طولانی است که ثابت شده سیر به محافظت از سیستم قلب و عروق کمک می کند و موجب مرتجع شدن عروق و کمتر در معرض سفت شدن آنها می شود.
- سیر خواص ضد باکتری و ضد ویروسی دارد و می تواند در برابر عفونت های هر کدام از بدن محافظت کند.
- سیر به خاطر داشتن آنتی اکسیدان می تواند به کند شدن فرایند پیری کمک کند و سرطان های خاصی را از بدن دفع کند.
- سیر خاصیت ضد التهابی دارد و در بعضی از افراد علایم آرتروز، رماتیسم و نقرس را تسکین می دهد.
- سیر حاوی پری بیوتیک، باکتری زنده ای است که قادر است از روده ی کوچک به روده بزرگ رود و مقدار باکتری مفید را در روده ی بزرگ افزایش دهد.
- برخی از تحقیقات نشان می دهند که سیر تازه و جوان به جلوگیری از سمی شدن غذاها کمک می کند و باکتری های خاصی مثل ای کولی، استامبلوکوس و سالمونلا اینتروئید را از بین می برد.
- بعضی از افراد متوجه شدند استفاده از برش های سیر روی پوست می تواند خیلی سریع به پاکسازی عفونت های قارچی مثل عفونت قارچی پا ورزشکاران کمک کند.
- برخی از دانشمندان اعتقاد دارند که سیر می تواند به سالم نگه داشتن کبد، پاکسازی آن از سرب، افزودنی های مواد غذایی و هورمون های اضافی کمک کند.