برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

کاتالوگ

مقالات

مشاوره تجهیز باشگاه

اخبار بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

لیست باشگاه بدنسازی

تبلیغات

برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

مقالات

اخبار بدنسازی

کاتالوگ

مشاوره تجهیز باشگاه

تبلیغات

لیست باشگاه بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

logo
منو
برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

کاتالوگ

مقالات

مشاوره تجهیز باشگاه

اخبار بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

لیست باشگاه بدنسازی

تبلیغات

برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

مقالات

اخبار بدنسازی

کاتالوگ

مشاوره تجهیز باشگاه

تبلیغات

لیست باشگاه بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

فواید کرفس

در این مقاله تعدادی از فواید کرفس را آورده ایم.

ساقه ای که بسیاری از ما معمولا آن را با مقداری پنیر یا غذاهای دیگر در برنامه ی رژیمی خود استفاده می کنیم یک وعده ی غذایی مغذی است و به ما منبع غنی از فیبر می بخشد که فواید دیگری نیز دارد. دانه ی کرفس برای نیازهای پزشکی در چندین منطقه به کار برده می شود و مواد معدنی و ویتامین زیادی دارد. در اینجا با فواید سلامتی کرفس آشنا می شویم.

ساقه کرفس از زمان های دور برای برنامه های کاهش وزن مورد استفاده قرار می گرفت زیرا به خاطر مقدار فیبر بالای آن احساس سیری کامل به فرد دست می دهد. بسیاری از مردم ساقه ی کرفس را مصرف می کنند در حالی که در بسیاری از جاها این قسمت گیاه بندرت استفاده می شود.

فواید کرفس

  • کاهش وزن

ساقه ی کرفس حاوی حدود ۱۰ کالری است و یک فنجان کرفس خرد شده حدودا ۱۶ کالری دارد. کرفس دارای فیبر بالایی است که باعث احساس سیری طولانی مدت می شود.

  • ضد التهابی

کرفس سرشار از آنتی اکسیدان های ماده مغذی گیاهی است که حاوی خواص ضد التهابی می باشد. تحقیقات منتشر شده نشان می دهد که آب کرفس و عصاره ی آن ممکن است به کاهش فعالیت عامل نکروز تومور آلفا و فاکتور هسته ای کاپا، پروتئین های مربوط به مشکلات التهاب، کمک کند.

  • آبرسانی

۹۵ درصد کرفس آب است که به حفظ بالا نگه داشتن آب بدن کمک می کند. به خاطر آب فراوان کرفس می توانید از آن در فصل تابستان برای جلوگیری از کم شدن آب بدن استفاده کنید.

  • سوزش سر دل

کرفس یک درمان قدیمی برای سوزش سردل است و این به خاطر خاصیت کم اسیدی بودن آن است. کرفس به کسانی که مشکل رفلکس معده دارند توصیه می شود.

  • کلسترول و فشار خون

فیبر کرفس به کاهش سطح کلسترول بدن کمک می کند. تحقیقات دانشگاه شیکاگو نشان داده که یک ماده شیمیایی در کرفس به نام فتالید سطح کلسترول بد را تا ۷ درصد و فشار خون را تا ۱۴ درصد کاهش می دهد. فتالید هورمون استرس در خون را کم می کند.

  • سرطان

پژوهش ها قطعی نیستند اما آنتی اکسیدان ها، فلاونوئیدها و غذاهای گیاهی گاهی اوقات همراه با پایین آوردن خطر سرطان می باشند. تحقیقات اخیر نشان داده آپیژن موجود در کرفس برای محافظت در برابر سرطان موثر است، به خصوص در جلوگیری از سرطان سینه و سرطان پانکراس بسیار موثر می باشد.

  • اثرات جانبی کرفس

خوردن زیاد کرفس باعث نفخ و اسهال می شود. اگر به طور مداوم و به مقدار زیاد کرفس نپخته خورده شود، می تواند باعث گواتر شود.

کرفس حاوی مواد شیمیایی مثل پسورالن است که اگر مستقیم روی پوست به کار برده شود باعث حساسیت زیاد در برابر اشعه ماورابنفش می شود و طی ۱۸ الی ۲۴ ساعت اثرات قرمز رنگ بر روی پوست ظاهر می شود و درمان آن نیز طول می کشد و باعث کدر شدن پوست می شود.

احتمال آلرژی به کرفس نیز وجود دارد. اگر به بعضی از گیاهان آلرژی داشته باشید احتمالا به کرفس نیز آلرژی خواهید داشت. آلرژی کرفس می تواند خفیف یا شدید باشد از سوز سوز و ورم خفیف گرفته تا شوک انافیلاکتیک.

منبع : livescience.com

آیا این مقاله مفید بود؟ امتیاز دهید

اولین امتیاز را بدهید
مقالات تصادفی

اگر سوال جدیدی دارید در زیر این مطلب مطرح کنید تا به سوال و جواب ها اضافه شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درج آگهی بدنسازی