برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

کاتالوگ

مقالات

مشاوره تجهیز باشگاه

اخبار بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

لیست باشگاه بدنسازی

تبلیغات

برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

مقالات

اخبار بدنسازی

کاتالوگ

مشاوره تجهیز باشگاه

تبلیغات

لیست باشگاه بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

logo
منو
برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

کاتالوگ

مقالات

مشاوره تجهیز باشگاه

اخبار بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

لیست باشگاه بدنسازی

تبلیغات

برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

مقالات

اخبار بدنسازی

کاتالوگ

مشاوره تجهیز باشگاه

تبلیغات

لیست باشگاه بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

کاکائو و افزایش سطح NO

مصرف کاکائو برایتان خوب است …

 درست است تعجب نکنید! کاکائو و بنابراین شکلات شامل فلاونوئید هستند. رنگیزه های شیمیایی که دارای خواص آنتی اکسیدانی قدرتمند هستند و در جنگ با سرطان بسیار عالی عمل می کنند. همچنین آنها به حمایت از سلامت قلب، کاهش کلسترول بد و بهبود عملکرد رگ های خونی کمک می کنند. دو فلاونوئید عمده که مسئول منافع سلامتی زا هستند: اپی کانچین و کاتچین هستند. کاکائو نیز به نوبه یکی از غنی ترین منابع غذایی فوق را داراست. در حقیقت، پژوهش ها نشان داده که کاکائو دارای بالاترین فعالیت اپی کاتچین حتی در مقایسه با چای سبز و سیاه است. آن در واقع شامل سه برابر آنتی اکسیدان بیشتر در مقایسه با چای سبز و پنج برابر آنتی اکسیدان بیشتر در مقایسه با چای سیاه است.

مطمئناً این مسئله خبر خوبی در دنیای سلامت است و با این حال بدنسازان همیشه نگران سلامت و رشد عضلات شان هستند و این مواد غذایی با ارزش را نادیده می گیرند. این در حالی است که پژوهش های دانشگاهی نشان داده کاکائو می تواند منجر به افزایش سطح اکسید نیتریک (NO) شود. NO در اکثر فرآیندهای موجود در بدن نقش مهمی دارد. از جمله مهم ترین این فرآیندها می توان به اتساع رگ های خونی اشاره کرد.

مکمل هایی که منجر به افزایش NO می شوند. جزء محبوبی در وعده های غذایی پیش از تمرین هستند. زیرا آنها منجر به افزایش جریان خون در عضلات کارکرده می شوند . این مسئله به تحویل مواد مغذی بیشتر، هورمون ها و اکسیژن به عضلات کمک می کند و همین مسئله به نوبه خود منجر به ایجاد پمپ های قدرتمندتر و در نتیجه رشد بیشتر می شود. اپی کاتچین موجود در کاکائو مسئول تاثیر افزایش NO است. دانشمندان دریافته اند، افرادی که به مصرف نوشیدنی کاکائو می پردازند، نوشیدنی که شامل اپی کاتچین پر غلظتی است، افزایش اتساع عروق خونی را در مقایسه با افرادی تجربه می کنند که به مصرف نوشیدنی کاکائو با سطح پایینی از اپی کاتچین می پردازند. این افزایش تولید NO به واسطه کاکائو حاوی اپی کاتچین بالا در ارتباط است.

آیا این مقاله مفید بود؟ امتیاز دهید

اولین امتیاز را بدهید
مقالات تصادفی

اگر سوال جدیدی دارید در زیر این مطلب مطرح کنید تا به سوال و جواب ها اضافه شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درج آگهی بدنسازی