آیا به مقدار امگا ۳ و امگا ۶ که روزانه دریافت می کنید، تا به حال دقت کرده اید؟
اطلاعات بیشتری در مورد چربی های امگا کسب کنید.
اسید های چرب ضروری:
- اسیدهای چرب لینولئیک (که به عنوان امگا ۶ نیز شناخته می شوند)
این نوع از اسیدهای چرب به دلیل داشتن توانایی کافی در کاهش کلسترول LDL (کلسترول بد) معروف می باشند. این ماده در سبزیجات، دانه ها و روغن های تخمه آفتاب گردان، ذرت و خشخاش یافت می شوند. این محصولات دارای چربی های اشباع نشده بسیاری می باشند.
- اسید لینولئیک آلفا (یا به عبارت دیگر امگا۳ )
محصولاتی که دارای امگا ۳ هستند، در واقع دارای اسید آلفا لینولئیک (ALA) می باشند. به طور کلی، بازاریابان نسبت به محصولات خود و داشتن امگا ۳ دروغ نمی گویند. با این حال بدن باید ALA را به ایکوزانیتاوئیک (EDA) و اسید داکوزاگزائیک (DHA ) تبدیل کند. در مطالعات بسیاری نشان داده شده است که، این مواد دارای مزایای بسیار زیادی در مورد سلامتی هستند. مواد غذایی مانند دانه ها، مغزها، روغن کتان و توفو دارای مقدار بسیار زیادی از ALA هستند. متاسفانه سرعت فرآیند تبدیل ALA بسیار پایین است. پیشنهاد ما در این باره این است، از غذاهایی استفاده کنید که به طور طبیعی دارای سطح بالایی از EDA و DHA باشد. بهترین منابع این نوع از اسیدهای چرب، ماهی سالمون (قزل آلا)، ساردین، ماهی شمشیری و ماهی کولی است.
مزایای اسیدهای چرب ضروری برای سلامتی:
- برای تسکین درد بهتر از ایبوپروفن عمل می کند.
- ساختار بدنی را بهبود می بخشد.
- سرطان سینه و بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
- استرس را کاهش می دهد.
- برای سلامتی مفاصل بسیار مفید است.
- برای رشد و نمو کودکان مفید است.