برنامه بدنسازی

آگهی بدنسازی

سوالات متداول

تماس با ما

درباره ما

نقشه سایت

پروفایل کاربری

logo

جدیدترین اخبار دنیای بدنسازی و پرورش اندام در سال۹۷

مدیریت تیم ملی بدنسازی موقتی شد!

 رضا سلطانی نیست. حمزه هوشمند هم نیست. به نظر می­رسد تیم­ های ملی بر خلاف سال­ های گذشته دیگر مدیر دائمی ندارند.

فدراسیون پرورش اندام، همزمان با برگزاری اولین اردوی، مقطعی ملی بدنسازی، مربیان تیم ملی را هم معرفی کرد. بر این اساس، تیمی که قرار است دو هفته دیگر عازم مسابقات قهرمانی آسیا شود، وحید اکبر زاده را به عنوان سر مربی بالای سر خود می­بیند و علی نعمتی و یوسف کریمی هم مربیان تیم اعزامی به مغولستان هستند. در اطلاعیه ه­ای که فدراسیون منتشر کرده، نام وحید اکبرزاده علاوه بر سر مربی به عنوان سخنگوی تیم هم آورده شده است اما مهم­ترین تغییر، خروج رضا سلطانی از کادر تیم ملی است.

در سا ل­های گذشته رضا سلطانی مدیر دائمی تیم ­های ملی بود و این ترکیب مربیان بودند که تغییر می­کردند. همانطور که پیش رضا سلطانی، حمزه هوشمند برای سال­ های طولانی هم پست را در اختیار داشت. بعد از اینکه گفته می­شد در فدراسیون جدید همکاری رضا سلطانی دیگر ادامه نخواهد داشت، شنیده می­شد حمزه هوشمند بار دیگر به پست قبلی خود باز می­گردد اما در عمل این اتفاق نیافتاد و رضا درویش به عنوان مدیر تیم ملی در مسابقات آسیایی ۲۰۱۸ معرفی شد. درویش یکی از اعضای کمیته فنی فدراسیون است و در حکمی که برای او و سایر مربیان صادر شده، تاکید شده که «این احکام صرفاً جهت مسابقات آسیایی مغولستان» است. یعنی تیم ملی در مسابقات پیش رو (مثلاً مسابقات جهانی ۲۰۱۸) احتمالاً مدیر و مربیان دیگری خواهد داشت.

مردان آهنین؛ نیاز به ترمیم یک ایده جسورانه

پخش دوباره مسابقه مردان آهنین بعد از چند سال وقفه، اتفاق مثبتی برای رشته قوی­ترین مردان بود که سال ­ها از حضور در قلب تلویزیون محروم بود.

در دوره جدید تلاش شد با اضافه شدن آیتم­ های متفاوت و برگزاری مسابقه به صورت گروهی، این برنامه از حالت یکنواختی و تکرار خارج شود و شکل جذاب­تری بگیرید. در واقع تصمیم برای دو گروه کردن شرکت کنندگان، ایده­ای جسورانه بوده که می­توانست نتیجه ه­ای کاملاً معکوس داشته باشد و جذابیت ­های مردان آهنین را به طور کلی از بین ببرد اما به نظر می­رسد تماشاگر عام تلویزیون که نگاه تخصصی به این برنامه ندارد، از آن استقبال کرده است.

این را هم در نظر بگیریم که برنامه مردان آهنین، قبل از اینکه رقابت قوی­ترین مردان کشور باشد، یک برنامه تلویزیونی است و طبعاً قالب­ ها و چارچوب­ های خاص خود را دارد.با این حال، شکل جدید برنامه مردان آهنین، نقص­ ها و اشکالاتی نیز دارد که باید در سال­ های آینده، فکری به حال آن کرد.

اول: برنامه مردان آهنین، بیش از هزار چیز اجرای سرد و بی­ روح رضا فتاح حسینی لطمه خورد. فتاح که مجری اولین دوره مسابقات قوی­ترین مردان بود، در این سال­ ها بیشتر به کار مستند سازی پرداخته و عجیب اینکه در تکینک ­های اجرا، حتی از بیست سال پیش خود هم عقب­تر رفته است. مردان آهنین اگر بخواهد سال­ های آینده هم ادامه داشته باشد، حتماً باید مجری قوی­تری داشته باشد.

دوم: ایده استراحت دادن به نفراتی از تیمی که تعداد بیشتری نسبت به رقیب دارند، منطق درستی ندارد. در آیتم هایی که یکی استقامتی است، یکی سرعتی و دیگری قدرتی، چرا باید هر روز یکی دو نفر به مرخصی بروند و اتوماتیک­وار به مرحله بعدی راه یابند؟

این هم از جمله مسائلی است که مردان فنی این رشته باید راهکارهای برای آن پیدا کنند.

سوم: روش حذف شدن نفرات در هر مرحله، از آن نکاتی است که حتماً باید در برنامه­ های بعدی اصلاح شود. نظر خواهی از هم تیمی­ ها (که در واقع رقبای یکدیگر هستند) می­تواند باعث تبعات ناخوشایند و سوءتفاهم ­­های احتمالی شود. کما اینکه در یکی از قسمت­ های برنامه امسال، سه نفر با هم «هماهنگ» کردند که کسی را به مرحله چالش حذفی بفرستند که ضعیف­تر از سایر هم تیمی­ هایش نبود.

چهارم: پیشنهاد عملی این است که در سال­ های آینده، نفرات اول هر گروه مقدماتی (جمعاً ۴ نفر) مستفیماً به فینال ۸ نفره راه پیدا کنند و رقابت تیمی مشابه امسال، بین نفرات دوم تا چهارم هر گروه انجام شود تا از میان آن­ها ۴ نفر دیگر به فینال راه یابند و مرحله فینال با آیتم های بیشتری برگزار شود. در این صورت مرحله مقدماتی ارج و قرب بیشتری پیدا می­کند و رقابت با کیفیتری را در فینال شاهد خواهیم بود.

سمینار ۲۵ امتیازی تناسب اندام در تهران

سمینار تخصصی «تناسب اندام» ۱۲ اردیبهشت ماه به همکاری موسسه آلند در محل مرکز همایش­ های بین­ المللی شهید بهشتی برگزار می­شود. این سمینار شامل ۲۵ امتیاز آموزشی فدراسیون بدنسازی و پرورش ­اندام و پیش نیاز مربیگری ویژه بانوان و آقایان می­باشد.

دکتر ناصر امیری، دکتر مصطفی موسوی، دکتر الیاس کوثری، دکتر محمد حضوری و مرتضی قدرتی سخنرانان و مدرسان این دوره هستند که در خصوص فیزیولوژی کاربردی در تناسب اندام، تغییر کاربردی در تناسب اندام، آنالیز و دوره­ بندی مکمل ­ها بر اساس ترکیب بدنی، سیستم ­های تمرینی، نوین در تناسب اندام، حرکت­ شناسی در تمرینات مقاومتی و طراحی تمرین بر اساس ترکیب بندی آموزش خواهند داد. علاقمندان جهت شرکت در این سمینار می توانند با شماره ۸۸۸۹۷۱۳۰ تماس حاصل نمایند.

هادی، هنی را تاریخ ساز می­کند؟

جدال fst-7 و Y3T روی استیج المپیا

هادی چوپان امروز یکی از بهترین سبک وزن­ های حرفه ­ای جهان است. او نه فقط در مقایسه­ های اینستاگرامی که در عمل و در میدان مسابقه نشان داده که می تواند حریفانی مثل خوزه ریموند و دیوید هنری را شکست دهد و پا به پای فلکس لوئیس، قهرمان شش دوره مسابقات مسترالمپیا رقابت کند.

هادی اگر سال گذشته هم می­توانست راهی آمریکا شود، به احتمال بسیار زیاد فینالیست و یک از مدعیان جدی آرنولد کلاسیک در رده ۲۱۲ پوندی­ها بود که متاسفانه قوانین مهاجرتی ایالات متحده اجازه نداد که چنین اتفاقی رخ دهد. اما همه این­ها باعث نشده که هادی چوپان از نظرها پنهان بماند و بعد از اینکه مربیان مشهوری مثل دنیس جیمز و میلوش سارسف برای مربیگری او اعلام آمادگی کردند، بالاخره هادی به هنی رامبد و تیم اووژن پیوست تا از این پس با مربیگری رامبد به کار خود ادامه بدهد.

حتماً می­دانید که هنی رامبد که یک ایرانی الاصل بزرگ شده کویت است، در سال­­ های اخیر مربیگری دو قهرمان مسترالمپیا یعنی فیل هیث و جرمی بوندیا را به عهده داشته است. در واقع رامبد با روش تمرینی خاصش که به FST-7 مشهور است در  رشته پرورش اندام سنگین وزن و فیزیک، قهرمان­ های مسترالمپیا را زیر نظر خودش دارد اما در دسته ۲۱۲ پوندی ها، رامبد ورزشکاری نداشته که بتواند با فلکس لوئیس رقابت کند و حالا با وجود هادی چوپان، می­تواند در این دسته هم امیدوار به کسب عنوان قهرمانی باشد.

فلکس لوئیس در سال­ هایی که قهرمان مسترالمپیا شده با نیل هیل و روش ابداعی­اش T3Y کار می­کند و اگر هادی بتواند مشکلات اخذ ویزای آمریکا را برطرف کند، در مسابقات مسترالمپیای امسال رقابت او و فلکس لوئیس، رقابتی بین هنی رامبد و نیل هیل خواهد بود اگر هادی چوپان بتواند در مسترالمپیا قهرمان شود، هنی رامبد با مربیگری همزمان هادی، فیل هیث و جرمی بوندیا، تبدیل به پرافتخارترین مربی تاریخ حرفه­ ای خواهد شد.

جعفر و امید؛ جواز المپیا از دل اقیانوسیه

در دو سه هفته ­ای که به بهانه تعطیلات نوروز همه رسماً تعطیل بودند، چند بدنساز ایرانی بار سفر به دورترین قاره جهان بستند و در سه مسابقه آرنولد کلاسیک استرالیا، حرفه­ ای نیوزلند و فیجی شرکت کردند.

در میان مسافران قاره اقیانوسیه، جعفر غفار نژاد و امید اسکندری از بقیه موفق­تر بودند. جعفر که سال گذشته حرفه­ ای شده بود بعد از رقابت با سنگین وزن­ها در استرالیا، در دو مسابقه بعدی قهرمان دسته ۲۱۲ پوندی ها شد و بدین ترتیب جواز حضور در مسابقات مسترالمپیای ۲۰۱۸ را به دست آورد. امید اسکندری هم بعد از اینکه در نیوزلند دوم شد، در فیجی موفق شد قهرمان شود تا او لااقل روی کاغذ مسافر مسترالمپیا شود.

حالا حدود ۵ ماه تا مسترالمپیا وقت باقی مانده اما مساله اصلی و مهم، مثل سال­ های گذشته، گرفتن ویزا و ورود به کشوری است که ترامپ با قوانین عجیب و غریب و ظالمانه ­اش بزرگترین مانع آن است.

نامزدی پور علی فرد برای نایب رئیسی آسیا

باشگاه خبر نگاران جوان گزارش داد. ناصر پور علی فرد نامزد پست نایب رئیسی فدراسیون بدنسازی آسیا خواهد شد.

رقابت­ های بدنسازی قهرمانی آسیا طی روزهای ۶ تا ۱۰ اردیبهشت ماه در اولان باتور مغولستان برگزار می­شود. در حاشیه روز نخست رقابت­ های پرورش ­اندام قهرمانی آسیا، کنگره این مسابقات با حضور مسئولان تمام کشورهای آسیایی از جمله ایران برگزار شود. بنابر لیست نامزدهای اعلام شده، ناصر پور علی فرد رئیس فدراسیون بدنسازی ایران برای احراز پست نایب رئیسی کاندید شده است؛ همچنین از کشور ما نمایندگان دیگری در سایز بخش ها برای احراز سمت­ های مهم از جمله هیأت اجرایی و کمیته­ ها کاندید شده اند که هنوز اسامی آن­ها رسانه ­ای نشده است.

رضا درویش: حال تیم آسیایی خوب است

دومین جلسه اردویی تیم­ های ملی پرورش ­اندام، بادی­ کلاسیک و فیزیک جهت اعزام به رقابت­ های آسیایی مغولستان با حضور ورزشکاران، مربیان و مدیر تیم­ های ملی برگزار شد.

رضا درویش که به عنوان مدیر تیم ملی و یکی از اعضای کمیته فنی در اردوهای تیم ملی حضوری مستمر دارد در خصوص تیم ملی اعزامی به رقابت­ های آسیایی گفت: دومین جلسه تمرینی تیم­ های ملی با حضور ۲۱ ملی­ پوش و مربیان تیم آقایان وحید اکبر زاده، علی نعمتی و یوسف کریمی برگزار شد و ملی­ پوشان نسبت به تمرین جلسه اول که ۱۸ فروردین ماه برگزار شد، پیشرفت قابل ملاحظه­ ای داشته و به لحاظ اضافه وزن مشکلی نداشتند، ضمن اینکه مباحث فنی لازم نیز به آنا گوش زد شد، تیم­ های پرورش ­اندام، باد کلاسیک و فیزیک از روز دوشنبه آینده تا زمان پرواز به اردوی شبانه روزی خواهند رفت. رقابت­­ های پرورش­ اندام، بادی­ کلاسیک و فیزیک قهرمانی آسیا ۶ لغایت ۹ اردیبهشت ماه در اولان باتور مغولستان برگزار خواهد شد.

کلاس مربیگری مچ­اندازی؛ مرداد

کلاس مربیگری درجه ۳ مچ ­اندازی آقایان و بانوان برای نخستین بار مرداد ماه توسط فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام برگزار خواهد شد. شرایط حضور علاقمندان و زمان دقیق آن قرار است در آینده اعلام شود.

اولین اعزام سال؛ پرواز مچ ­اندازان به قزاقستان

رجب­لو: سکو نه، ولی مدال می­گیریم

تیم ملی مچ ­اندازی ایران با ۱۱ ورزشکار در ۳ رده سنی امید، بزرگسالان و پیشکسوتان راهی قزاقستان شد، تا با مچ ­اندازان ۱۴ کشور آسیایی رقابت کند. این مسابقات تا روز سوم اردیبهشت ادامه خواهد داشت هادی قربانی نفر در رده سنی امید، محسن گلاف، سعید آذری، احمد خراسانی، میکائیل میرآبی، سلیمان طریک و مهدی رمضانی در رده سنی بزرگسالان، قربانعلی ابراهیمی، حمید محمدی پور، محمد حسین لطف آبادی و محمد حسن خانداری در رده سنی پیشکسوتان، نفراتی هستند که به این مسابقه اعزام شده اند. عزت­ اله رجب لو، سرپرست کمیته مچ ­اندازی در گفت­وگو با خبرنگار «بشیر» به چند پرسش پاسخ  در این باره پاسخ داد:

  • هزینه اعزام؟

با بالا رفتن ناگهانی قیمت ارز و اتفاقاتی که افتاد، هزینه این سفر بالاتر از انتظار بود. این را هم در نظر داشته باشید که ۸- ۹ روز این سفر طول می­کشد. بخشی از هزینه این اعزام را فدراسیون متقبل شد. بعضی از هیات­ ها و اداره کل­ های استان­ ها هم برای ورزشکاران استان خود کمک هزینه در نظر گرفتند و بخشی دیگر نیز از هزینه­ ها را خود ورزشکاران تامین کردند.

  • پیش بینی نتیجه؟

متاسفانه بعضی از نفرات خوب و مدعی را نتوانستیم این دوره همراه داشته باشیم. نفراتی که بخت قطعی کسب مدال داشتند. با توجه به این که در بخش بانوان نماینده­ای نداریم و تعداد ورزشکاران­ مان هم زیاد نیست، امیدی به سکوی تیمی نداریم ولی مدال انفرادی خواهیم گرفت.

  • حریفان؟

قزاقستان که کشور میزبان است، قهرمان جهان است و با صدها ورزشکار در این دوره شرکت می­کند. بقیه کشورهای آسیایی میانه مثل قرقیزستان و ازبکستان  و .. هم نفراتی در حد قهرمانی جهان دارند.

قوی­ترین مردان را با چنگ و دندان نگه داشتیم

گفت­وگو با فرامرز خود نگاه بعد از پخش مردان آهنین ۹۷

فرامرز خود نگاه با وجود اینکه انتقادها را از نحوه برگزاری مسابقه مردان آهنین می­ پذیرد اما دلایلی پذیرفتنی هم در چنته دارد حالا که پخش برنامه مردان آهنین به پایان رسیده، او از باز برخوردهای مثبتی می­گوید که در این چند روز دریافت کرده است. از رئیس کمیته قوی­ترین مردان و داور این برنامه سوالاتی پرسیدیم که پاسخ ­هایش را در ادامه می­خوانید…

  • جذاب نبودن بعضی آیتم ­ها؟

در برنامه امسال ۲۶ آیتم مختلف داشتیم که در نوع خودش یک رکورد بود. این را در نظر بگیرید که فقط دو هفته فرصت داشتیم. یعنی از روزی که ضبط فینال به پایان رسید کلاً ۱۴ روز طول کشید. درست کردن ۲۶ آیتم در این مدت، کار خیلی سختی است. شبانه­ روز کار کردیم. اگر فرصتی بیشتری داشتیم، آیتم ­های بهتری طراحی می­کردیم و بعضی از آیتم ­های فعلی را کنار می­گذاشتیم.

  • روند حذف نفرات؟

این برای اولین بار بود که نفرات به این شکل حذف می­شدند. روزهای اول بچه ها سردرگم بودند و ما هم نمی­خواستیم خیلی دخالت کنیم. اما به مرور بهتر شد و هر گروهی برای خودشان معیاری تعیین کردند که بر اساس آن معیار، نفرات را به چالش حذفی بفرستند. به هر حال گاهی مسائلی مثل شهرت و کسوت و رفاقت در انتخاب افراد مهم می­شود.

  • مردان آهنین یا مسابقه قوی­ترین مردان؟

برنامه مردان آهنین پیش از اینکه مسابقه قوی­ترین مردان کشور باشد، یک برنامه تلویزیونی است. این را همه شرکت کننده ­ها باید بپذیرند. اما خودتان هم دیدید که نتیجه ­ای که در پایان این برنامه رقم خورد، خیلی تفاوتی با نتیجه قهرمانی کشور نداشت و بعضی­ ها فقط یکی دو رده جابجا شدند. ولی یک تفاوت را هم در نظر داشته باشید. در مسابقات قهرمانی کشور، یک ورزشکار نهایتاً ۷- ۸ آیتم می­زند و مسابقه تمام می­شود اما اینجا باید ورزشکار ۲ هفته تمام، هر روز آماده باشد و هر روز آیتم بزند. این خیلی کار را سخت می­کند. واقعاً این بچه ها زحمت می­کشند.

  • بازبرخوردها؟

اول از همه خدا را شکر می­کنم که توانستیم قوی­ترین مردان را بعد از ۶ سال دوباره به خانه­ ها ببریم. ما در این چند سال، قبلاً برای مسابقه قهرمانی کشور تا ۲۰۰ نفر شرکت کننده داشتیم. آخرین دوره مسابقات ما فقط با ۲۵ ورزشکار برگزار شد. دوستانی که می ­نشینید و انتفاد می­کنند، این چیزها را نمی­بینند یا نمی­خواهند ببیند خیلی­ها می­گفتند کار قوی­ترین مردان تمام شده دیگر نمی­توانند هیچ مسابقه­ ای برگزار کنند.

در این راه باید از ناصر پور علی فرد تشکر کنم که کمک کرد این ورزش همچنان سرپا بماند. همینطور باید از حسن علیار، بابک غضبانی، کریم طالشی، حمیدمهینی، جواد مافی، مجید فغانی، کمال شریفی و سایر دوستانی تشکر کنم که در این چند سال پای این ورزش ایستادند.

ارفاق وزنی رقابت­های بادی­ کلاسیک آسیا تغییر کرد

فدراسیون بین الملی IFBB طی اطلاعیه ­ای میزان ارفاق وزنی رقابت­ های بادی ­کلاسیک قهرمان آسیا در اولان باتور مغولستان را اعلام کرد. بر اساس این اطلاعیه دسته قدی ۱۶۵ سانتی­متر با یک کیلوگرم ارفاق، ۱۶۸ سانتی­متر با ۲ کیلوگرم ارفاق، ۱۷۱ سانتی­­متر با ۳ کیلوگرم ارفاق، ۱۷۵ سانتی­متر با ۴ کیلوگرم ارفاق، ۱۸۰ و مثبت ۱۸۰ متر با ۵ کیلوگرم ارفاق وزن می­توانند در رقابت ­های آسیایی حضور داشته باشند. رقابت­ های پرورش اندام، بادی­ کلاسیک و فیزیک قهرمانی آسیا طی روزهای ۶ لغایت ۹ اردیبهشت ماه در مغولستان برگزار خواهد شد.

سود میلیاردی قاچاقیان مکمل در ایران!

آماری شگفت انگیز نشان می­دهد که هر سال صدها میلیون دلار مکمل قاچاق در ایران به سادگی فروخته می­شود.

روزنامه دولتی «ایران» هفته گذشته در گزارشی به نقش شبکه­ های اجتماعی و کانال­ های ماهواره ­ای در فروش مکمل­ های غیر قانونی، داروهای چاقی و لاغری و محصولات مشابه پرداخت. در این گزارش که فریبا خان احمدی آن را نوشته، به حرف ­های دکتر مهناز خانوی هم استناد شده که حاوی آمار شگفت انگیزی است.

دکتر خانوی، سرپرست اداره کل فرآورده­ های طبیعی و مکمل­ های سازمان غذا و دارو است. او به روزنامه ایران گفته است: «برآوردهای سازمان غذا و دارو نشان می­دهد بین ۱۰ تا ۱۲ درصد از آمار فروش مکمل های غذایی، در سال احتمالاً قاچاق خواهد بود. به عبارتی فروش مکمل تولیدی و وارداتی بین ۱۰ تا ۱۵ هزار میلیارد تومان است. اگر ۱۲ درصد این رقم قاچاق باشد هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان عدد قاچاق مکمل­ های ورزشی و غذایی در کشور است.»

دکتر مهناز خانوی، برآورد سازمان غذا و دارو از محصولاتی که به صورت غیر قانونی و قاچاق به فروش می رسند را حدود ۱۰ تا ۱۲ درصد مصرف کل اعلام کرده که به نظر برآوردی خوش بینانه است و چه بسا میزان محصولاتی که خارج از سیستم وزارت بهداشت و داروخانه­ ها به فروش می­رسند، به مراتب بیشتر از این باشد. اما حتی اگر همین برآورد را مرجع قرار بدهیم، به این نتیجه می­ رسیم که قاچاقچیان محترم مکمل­ های غذایی در ایران، بازاری ۴۰۰ میلیون دلاری دارند؛ پر سود امن و بدون مالیات!

جالب اینجاست که فعالان این صنعت پر سود غیر قانونی که الزاماً شبیه تیپ قاچاقچیان فیلم­ ها نیستند با ابزارهای که در شبکه­ های اجتماعی در اختیار دارند، یک جمله مضحک را مدام تکرار می­کنند، «چیزی که در داروخانه ها می­فروشند، اصل نیستند و بی خاصیتند مکمل لوژینال را ما می­فروشیم!»

دکتر خانوی به یک نکته مهم دیگر نیز اشاره کرده «در حال حاضر ۶۰ درصد مکمل­ های مصرفی از جمله قرص، کپسول و شربت­ های مکمل در داخل تولید می­شوند اما از نظر عددی فروش این محصولات تنها ۳۰ درصد است یعنی مصرف کننده به لحاظ فرهنگی اعتمادی به محصول ایرانی ندارد.»

در سال­ های اخیر وزارت بهداشت و معاونت غذا و دارو تلاش زیادی داشته تا روند تولید مکمل­ های غذایی در ایران را تسهیل کند. این نکته­ ای است که نمی­توان آن را کتمان کرد اما به نظر می­رسد تولید کنندگان ایرانی هنوز در جلب اعتماد کامل مصرف کنندگان، راهی طولانی در پیش دارند. این چیزی است که تولید کنندگان داخلی کمتر روی آن تمرکز کرده­اند و اغلب تصور می­کند همین که مجوز تولید و پخش گرفتند و محصول ­شان در داروخانه توزیع شد، کافی است و دیگر نیاز به هیچ فعالیت و نوآوری و خلاقیتی ندارند!

حرف ­های پایانی دکتر خانوی هم قابل تامل است: «در بحث مکمل­ های ورزشی خطر خیلی جدی وجود دارد.

تولید کنندگان به جای کراتین، پودر مهتابی سوخته را وارد مکمل می­کنند به همین خاطر آمار مرگ و میرهای عجیب و سکته­ های جوانان زیاد شده است. ما به نوجوانان و جوانان هشدار می دهیم اگر فرآورده­ای بر چسب سلامت ندارد، مصرف نکنند.»

وزیر حساس، باشگاه­ های سالم­تری می­خواهد

اختیارات فدراسیون بدنسازی بیشتر می­شود؟

گفته می­شود فضای حاکم بر باشگاه ­های ورزشی از جمله مسائلی است که وزیر ورزش و جوانان، روی آن حساسیت زیادی دارد. به همین دلیل به فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام ماموریت داده شده است که نظارت بیشتری روی باشگاه ­ها داشته باشد. در همین ارتباط، نخستین جلسه کمیته نظارت بر سلامت باشگاه­ های ورزشی و جوانان با حضور ناصر پور علی فرد رئیس فدراسیون بدنسازی و پرورش ­اندام، سیروس احمدی مدیر کل دفتر مدیریت عملکرد، سید مرتصی فلاح مدیر کل حقوقی وزارت ورزش و جوانان در محل فدراسیون برگزار شد، جلسه ­ای که نزدیک به ۱۲۰ دقیقه طول کشید.

ناصر پور علی فرد در ابتدا با توجه به بحث اهمیت سلامت باشگاه ­های بدنسازی و پرورش اندام سراسر کشور گفت: وزیر ورزش و جوانان بر اساس دستوری از فدراسیون خواستند که نظارت بر کار باشگاه­ های بدنسازی را  عهده ­دار شود که ما نیز در حال انجام این کار هستیم و بنا داریم از این پس جلسات نظارت بر سلامت امور باشگاه­ ها را به صورت ماهیانه و در فدراسیون برگزار کنیم تا ساز و کار بهتری را پیدا کند.

رئیس فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام گفت: فرم­ های لازم در این زمینه تهیه و بزودی برای استان ­های سراسر کشور ارسال خواهد شد تا کار از این پس با تعریف بهتری آغاز شود. سیروس احمدی مدیر کل دفتر مدیریت عملکرد وزارت ورزش و جوانان در ادامه جلسه گفت: حسب دستور مقام عالی وزارت کمیته نظارت بر سلامت باشگاه ­های ورزشی، به خصوص باشگاه ­های بدنسازی و پرورش اندام را ۲ سال است که تشکیل داده ­ایم. کمیته ­ای که با مشارکت فدراسیون های مرتبط در استان­ها نیز کار خود را آغاز کرده است. در دو سالی که این کمیته کارش را آغاز کرده است با متخلفین برخورد و آنها هم که در چارچوب قانون کارهای خود را به درستی انجام داده اند، تشویق شده­اند.

احمدی اظهار کرد: طی سال گذشته ۱۰ تا ۱۲ هزار باشگاه را رصد کرده و اقدامات لازم را در خصوص آنها  انجام داده­ایم که قصد داریم این تعداد را در سال ۹۷ به عدد ۱۵ هزار برسانیم. مدیر کل دفتر مدیریت عملکرد افزود: فرم­ هایی در این خصوص تهیه شده که بزودی برای آگاهی باشگاه داران از طریق فدراسیون اعلام خواهد شد، ضمن اینکه در ماه مبارک رمضان هم قصد داریم به صورت هم زمان باشگاه های ۳۱ استان کشور را بازرسی و نتایج را به مقام عالی وزارت اعلام کنیم. احمدی در پایان گفت: ظرف روزهای آینده فرم بازدیدها را به استان­ ها ارسال و اعلام، تا کار بازرسی انجام متعاقب آن نتایج به دفتر وزارت ارسال و به رسانه­ ها اعلام شود.

فلاح مدیر کل حقوقی وزارت ورزش و جوانان  نیز در ادامه جلسه ضمن تائید ارائه شده در جلسه و اهمیت حقوقی آنها گفت: بحث اینکه باشگاه­ های ورزشی سراسر کشور تفکیک و یا اینکه به طور کلی به آنها نگاه شود هم بحث مهمی است که باید تکلیف آن در این جلسات مشخص تا در آینده شاهد تداخل در کارها نباشیم.

این قهرمانی­ ها فالوئر نمی­ آورد!

هفته گذشته یک مسابقه حرف ه­ای فیزیک در تگزاس آمریکا برگزار شد و آنتونی و درزسیون در آن مقام قهرمانی رسید. در این مسابقه ۲۳ نفر در آن حاضر بودند. ودرزسیون اول شد و برای سومین بار به مسابقه فیزیک مسترالمپیا راه یافت. آنتونی در سال­های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۶ هم در مسابقه شلوغ و معتبر مسترالمپیا حاضر شده بود که در هیچ کدام از آن­ها به فینال راه نیافته بود. البته اگر فکر می­کنید حرف ه­ای بودن و سه بار راهیابی به مسترالمپیا برای آنتونی ودرزسیون نان و آب  می­شود. سخت در اشتباهید! چرا که این بدنساز فعال در شبکه ­های اجتماعی، فقط ۲۹۰۰ فالوئر در اینستاگرام دارد و کسی هم برای گرفتن برنامه از او سر و دست نمی­شکند.

بازگشت ترمیناتور با قلب باز

آرنولد شوارتزنگر که می خواهد سال آینده با سری جدیدی فیلم مشهور «ترمیناتور» بازگشتی شکوهمند به پرده سینما داشته باشد. برای دومین بار جراحی عمل قلب باز را با موفقیت پشت سر گذاشت. آرنولد که ۷۰ ساله شده، در نسخه جدید فیلم ترمیناتور، بار دیگر با لیندا همیلتون روی پرده ظاهر خواهد شد. اکران فیلم در پاییز سال ۲۰۱۹ خواهد بود.

روزهای نا امیدی راک؛ بی ­اختیار گریه می­کردم!

دواین جانسون یا همان هنر پیشه ­ای که او را با نام «راک» می­شناسیم، هیچ گاه بدنساز حرفه ­ای نبوده اما این ستاره عضلانی سینما، همیشه رابطه خوبی با دنیای بدنسازی داشته و در میان اهالی این رشته هم حسابی محبوب است.

راک این روزها یکی از بازیگران پولساز فیلم های هالیوودی است و روزهای خوشی را می­گذراند اما او به تازگی در مصاحبه­ ای فاش کرده که همیشه زندگی­اش اینگونه خوب و خوش نبوده و در مقطعی از دوران جوانی چنان ناامید و افسرده بوده که فاصله ­ای با مرگ نداشته است! دواین جانسون که با بیماری افسردگی مبارزه کرده و بر آن پیروز شده، می­گوید: وقتی جوان بودم فوتبال آمریکایی بازی می ­کردم و رویاهایم را در آن دنبال می­کردم اما وقتی مصدوم شدم، به ناگهان  همه چیز بهم ریخت. این آسیب دیدگی موجب شد تا یک سال پس از امضای قرار داد با یک تیم حرفه­ ای با لیگ فوتبال کانادا، کنار گذاشته شوم و به فاصله کمی پس از آن نامزدم هم رابطه ­اش را با من قطع کرد. به نقطه ­ای رسیده بودم که نمی­خواستم هیچ کاری بکنم یا جایی بروم و بی اختیار فقط گریه می­کردم. راک که آن روزهای بد را پشت سر گذاشته می­گوید: افسردگی تبعیض نمی­شناسد. زمان زیادی طول کشید تا خودم و این بیماری را بشناسم، اما کلیدش این است که نباید از رو در رو شدن با آن ترسید. دواین جانسون این روزها فیلم «وحشی گری» یا همان «رمپیج» را در فهرست اکران دارد و فیلم علمی تخیلی هیولایی به کارگردانی برد پیتون است که با اقتباس از یک بازی کامپیتوتری ساخته شده است.

قهرمان سالخورده بالاتر از عراق و بحرین

دیوید هنری یک بار دیگر مجوز حضور در مسترالمپیا را دریافت کرد. هفته گذشته یک دوره مسابقه حرفه ­ای میان ۲۱۲ پوندی های بدنسازی برگزار شد.

در این مسابقه که میزبان آن شهر لیمریک در جمهوری ایرلند بود دیوید هنری قهرمان اسبق سبک وزن­ه ای مسترالمپیا به مقام قهرمانی رسید.

هنری که در سال ­های پایانی حرفه­ ای خود قرار دارد، در این مسابقه، با یک بدنساز مسن دیگر یعنی سامی الحداد رقابت کرد و در پایان رای مطلق داوران، اول شد.

بعد از سامی الحداد بحرینی، عنوان سومی به یک بدنساز عرب تبار دیگر تعلق گرفت. احمد احمد بدنساز عراقی الاصلی که مدتی در هلند زندگی می کرد، به مقام سوم رسید و ویتچ کورتینسکی از جمهوری چک چهارم شد.

در این مسابقه، محمد معصوم بات بدنساز پاکستانی الاصل، بعد از مدت­ها غیبت روی صحنه آمد اما اصلاً نتیجه خوبی نگرفت و در میان دوازده نفر، نهم شد.

نتیجه نهایی:

۱-دیوید هنری (آمریکا) ۲-سامی الحداد (بحرین) ۳-احمد احمد (عراق) ۴-وویتچ کورتینسکی (جمهوری چک) ۵-کیم جون هو(کره جنوبی) ۶- احمد السدانی (مصر) ۷-خالد المحسناوی (عراق) ۸-سمیر ترودی (سوئد) ۹-محمد معصوم بات (ایرلند شمالی) ۱۰-پیت سیسونه (آمریکا) ۱۱-لئودی آدریو (فرانسه) ۱۲-تونی گوتیرز ( اسپانیا)

 

آیا این مقاله مفید بود؟ امتیاز دهید

اولین امتیاز را بدهید
مقالات تصادفی

اگر سوال جدیدی دارید در زیر این مطلب مطرح کنید تا به سوال و جواب ها اضافه شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درج آگهی بدنسازی