مصرف سیب زمینی سرخ کرده فریز شده میتواند علت ابتلا به بیماری سرطان باشد.
بررسیهای جدید نشان میدهد که مصرف سیب زمینی سرخ کرده فریز شده میتواند علت ابتلا به بیماری سرطان باشد.
مصرف این مواد خوراکی که به صورت نیمه آماده در آمده و فریز شده هستند حاوی مقدار زیادی ماده سرطانزا «کارسینوژن» است.
این سیب زمینی های نیمه آماده در ظاهر ترد و خشک هستند اما لایههای زیرین آن خام هستند و به گونه ای است که در مرحله پایانی پخت زمان بسیاری نمیبرد.
محقق آمریکایی با ارائه این یافته از تولیدکنندگان این نوع ماده غذایی درخواست کردند تا سیب زمینیهای سرخ کرده فریز شده را به روشی آماده کنند که حاوی مقدار کمتری از این ماده خطرزا باشد.
سیب زمینی سرخ شده فراوری شده به یکی از مواد خوراکی مورد علاقه میلیونها انسان در سرتا سر جهان تبدیل شدهاست و بیشتر در رستورانها و فست فودها مورد استفاده قرار میگیرد.