تمرین اینتروال با شدت بالا (HIIT) شامل تکرار تمرین شدید به مدت ۱۰ الی ۱۸۰ ثانیه می باشد که بعد از آن یا استراحت کوتاه می شود یا تمرینی با شدت کمتر. شماری از تحقیقات نشان داده اند که تمرینات HIIT نسبت به تمرین قدیمی با شدت متوسط (ایروبیک) سریعتر موجب تناسب اندام می شود. اما اثرات آن روی کاهش وزن بخصوص در افراد چاق و دارای اضافه وزن زیاد چندان تفاوتی ندارد. محققان نروژی دریافتند که با شرکت در تمرینات HIIT یا ایروبیک به سبک قدیمی یا ترکیبی از هر دوی این تمرینات، زنان چاق به یک میزان وزن کم می کنند. ۹۰ درصد موفقیت در زندگی از شرکت کردن در تمرینات ورزشی نشات می گیرد. باشگاه رفتن و ورزش کردن برای بسیاری از مردم سخت است. این تحقیق نشان داد که بسیاری از مردم از برنامه های ورزشی که دارند سود می برند. هر چند وقت یکبار برنامه تمرینی خود را تغییر دهید تا بیشتر لذت ببرید.
HIIT موجب تنظیم قند خون می شود
طبق تحقیقات بزرگ محققان انگلیسی تمرین اینتروال با شدت بالا (HIIT) موجب تنظیم قند خون و مانع دیابت نوع ۲ می شود. این تحقیق روی ۵۰ نفر انجام شده است. در مقایسه با افرادی که فعالیت های سبک دارند یا بدون فعالیت هستند HIIT موجب کاهش مقاومت انسولین، ALC هموگلوبین و وزن بدن در افرادی که این تمرین را انجام می دهند می شود.
HIIT از قلب در مقابل سکته محافظت می کند
طبق تحقیقات محققان دانشگاه شیراز تمرین اینتروال با شدت بالا (HIIT) از قلب در مقابل فشار خون پایین با افزایش تولید نیتریک اسید در عروق قلب محافظت می کند. به یک گروه از حیوانات به مدت ۸ هفته تمرین HIIT داده شد در حالی که گروه دیگر تمرینی انجام نمی دادند. گروه تمرینی HIIT هفت تمرین اینتروال به مدت هفت دقیقه با شدت ۸۰ تا ۱۰۰ درصد همراه با ۳ دقیقه استراحت مابین تمرینات انجام دادند. HIIT میزان نیتریک اسید (NO) بدن را تا ۱۵۰ برابر بالا برد. NO یک ماده شیمیایی حیاتی در بافت داخلی عروق قلبی است که جریان خون را کنترل می کند. این حیوانات قبل از تمرین به خاطر کاهش فشار خون قلب در معرض سکته قلبی بودند اما پس از تمرین اساسا از آسیب قلبی در امان ماندند.
منبع: بادی فول