برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

کاتالوگ

مقالات

مشاوره تجهیز باشگاه

اخبار بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

لیست باشگاه بدنسازی

تبلیغات

برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

مقالات

اخبار بدنسازی

کاتالوگ

مشاوره تجهیز باشگاه

تبلیغات

لیست باشگاه بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

logo
منو
برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

کاتالوگ

مقالات

مشاوره تجهیز باشگاه

اخبار بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

لیست باشگاه بدنسازی

تبلیغات

برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

مقالات

اخبار بدنسازی

کاتالوگ

مشاوره تجهیز باشگاه

تبلیغات

لیست باشگاه بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

میگو کبابی تند و آتشین

میگو کبابی تند و آتشین

میگو کبابی
میگو کبابی

زمان آماده سازی : ۱۲ دقیقه

زمان پخت : ۴ دقیقه

کل زمان : ۱۶ دقیقه

۶ عدد سیخ

(۴۵ کالری، ۲ گرم کربوهیدرات، ۸ گرم پروتئین، ۰ گرم چربی)

مواد اولیه :

۴۱-۵۰ عدد میگو پوست کنده

۲/۱ قاشق چایخوری نمک

یک قاشق چایخوری فلفل

یک قاشق غذاخوری پودر سیر

یک قاشق چایخوری پودر پیاز

یک قاشق فلفل قرمز هندی

۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز

۱ قاشق چایخوری آویشن

۱ قاشق چایخوری پونه

۲/۱ قاشق چایخوری پوسته ی فلفل قرمز

دستور :

  1. گریل فر را از قبل روشن کنید
  2. در یک ظرف تمامی مواد، بجز میگوها ، را باهم ترکیب کنید.
  3. میگوها را در نایلونی قرار دهید و یک قاشق از سس موادی که درست کردید را روی آنها بریزید. بقیه مواد را برای دفعات بعدی نگه دارید.
  4. هر ۵ میگو را در یک سیخ جای دهید.
  5. سیخ ها را درون فر داغ شده به مدت ۲ الی ۳ دقیقه بگذارید
  6. آنها را با برنج یا ماکارونی میل کنید.

برگر یونانی

زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه

زمان پخت : ۱۲ دقیقه

تعداد ۴ نفر

(۱۱ گرم چربی، ۲۵ گرم پروتئین، ۱۰ گرم کربوهیدرات، ۲۶۵ گرم کالری)

برگر یونانی
برگر یونانی

 

مواد اولیه :

نیم کیلو گوشت گاو گرد شده

۲/۱ قاشق چایخوری پودر پونه

۴/۱ قاشق چایخوری ریحان خشک شده

۲/۱ قاشق چایخوری آویشن خشک شده

۴/۱ قاشق چایخوری پودر پیاز

۴/۱ قاشق چایخوری پودر سیر

۲/۱ قاشق چایخوری نمک

۴/۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز

۱ عدد پیاز قرمز کوچک

روغن زیتون

۴/۱ فنجان پنیر فتا رنده شده

سس زاتزیکی

سس زاتزیکی
سس زاتزیکی

۱ فنجان ماست یونانی

۲/۱ خیار رنده شده

۱ قاشق چایخوری شوید خشک شده

۲ قاشق چایخوری آب لیموی تازه

نمک و فلفل به مقدار کافی

دستور پخت برگر یونانی

  1. در یک کاسه کوچک مواد سس را مخلوط کنید و با یک نایلون سر آن را بپوشانید و در یخچال قرار دهید
  2. در یک ظرف متوسط، گوشت گرد، پونه، ریحان، آویشن، پودر پیاز، پودر سیر، نمک و فلفل را مخلوط کنید. این ترکیب را به چهار لایه گوشت نازک تقسیم کنید.
  3. گریل را از قبل روشن کنید.
  4. پیاز قرمز را به چهار قمست تقسیم کنید و روی آنها روغن زیتون بزنید
  5. برگر ها را در یک طرف گریل قرار دهید و پیازها را در طرف دیگر. درب گریل را ببندید.
  6. برگرها را به مدت ۳ الی ۴ دقیقه برای پخت نیمه خام، ۸ الی ۱۰ دقیقه برای پخت کامل کباب کنید. روی هر طرف برگرها پنیر فتا بریزید تا روی آن آب شود.
  7. پیاز قرمز را به مدت ۳ الی ۴ دقیقه برای هر طرف ان کباب کنید
  8. برگرها را با پیازهای کباب شده، گوجه، کاهو و سس زاتزیکی میل کنید.

 

منبع : مجله بادی فول

 

آیا این مقاله مفید بود؟ امتیاز دهید

اولین امتیاز را بدهید
مقالات تصادفی

اگر سوال جدیدی دارید در زیر این مطلب مطرح کنید تا به سوال و جواب ها اضافه شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درج آگهی بدنسازی