میگو کبابی تند و آتشین
زمان آماده سازی : ۱۲ دقیقه
زمان پخت : ۴ دقیقه
کل زمان : ۱۶ دقیقه
۶ عدد سیخ
(۴۵ کالری، ۲ گرم کربوهیدرات، ۸ گرم پروتئین، ۰ گرم چربی)
مواد اولیه :
۴۱-۵۰ عدد میگو پوست کنده
۲/۱ قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری فلفل
یک قاشق غذاخوری پودر سیر
یک قاشق چایخوری پودر پیاز
یک قاشق فلفل قرمز هندی
۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز
۱ قاشق چایخوری آویشن
۱ قاشق چایخوری پونه
۲/۱ قاشق چایخوری پوسته ی فلفل قرمز
دستور :
- گریل فر را از قبل روشن کنید
- در یک ظرف تمامی مواد، بجز میگوها ، را باهم ترکیب کنید.
- میگوها را در نایلونی قرار دهید و یک قاشق از سس موادی که درست کردید را روی آنها بریزید. بقیه مواد را برای دفعات بعدی نگه دارید.
- هر ۵ میگو را در یک سیخ جای دهید.
- سیخ ها را درون فر داغ شده به مدت ۲ الی ۳ دقیقه بگذارید
- آنها را با برنج یا ماکارونی میل کنید.
برگر یونانی
زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه
زمان پخت : ۱۲ دقیقه
تعداد ۴ نفر
(۱۱ گرم چربی، ۲۵ گرم پروتئین، ۱۰ گرم کربوهیدرات، ۲۶۵ گرم کالری)
مواد اولیه :
نیم کیلو گوشت گاو گرد شده
۲/۱ قاشق چایخوری پودر پونه
۴/۱ قاشق چایخوری ریحان خشک شده
۲/۱ قاشق چایخوری آویشن خشک شده
۴/۱ قاشق چایخوری پودر پیاز
۴/۱ قاشق چایخوری پودر سیر
۲/۱ قاشق چایخوری نمک
۴/۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز
۱ عدد پیاز قرمز کوچک
روغن زیتون
۴/۱ فنجان پنیر فتا رنده شده
سس زاتزیکی
۱ فنجان ماست یونانی
۲/۱ خیار رنده شده
۱ قاشق چایخوری شوید خشک شده
۲ قاشق چایخوری آب لیموی تازه
نمک و فلفل به مقدار کافی
دستور پخت برگر یونانی
- در یک کاسه کوچک مواد سس را مخلوط کنید و با یک نایلون سر آن را بپوشانید و در یخچال قرار دهید
- در یک ظرف متوسط، گوشت گرد، پونه، ریحان، آویشن، پودر پیاز، پودر سیر، نمک و فلفل را مخلوط کنید. این ترکیب را به چهار لایه گوشت نازک تقسیم کنید.
- گریل را از قبل روشن کنید.
- پیاز قرمز را به چهار قمست تقسیم کنید و روی آنها روغن زیتون بزنید
- برگر ها را در یک طرف گریل قرار دهید و پیازها را در طرف دیگر. درب گریل را ببندید.
- برگرها را به مدت ۳ الی ۴ دقیقه برای پخت نیمه خام، ۸ الی ۱۰ دقیقه برای پخت کامل کباب کنید. روی هر طرف برگرها پنیر فتا بریزید تا روی آن آب شود.
- پیاز قرمز را به مدت ۳ الی ۴ دقیقه برای هر طرف ان کباب کنید
- برگرها را با پیازهای کباب شده، گوجه، کاهو و سس زاتزیکی میل کنید.