برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

کاتالوگ

مقالات

مشاوره تجهیز باشگاه

اخبار بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

لیست باشگاه بدنسازی

تبلیغات

برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

مقالات

اخبار بدنسازی

کاتالوگ

مشاوره تجهیز باشگاه

تبلیغات

لیست باشگاه بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

logo
منو
برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

کاتالوگ

مقالات

مشاوره تجهیز باشگاه

اخبار بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

لیست باشگاه بدنسازی

تبلیغات

برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

مقالات

اخبار بدنسازی

کاتالوگ

مشاوره تجهیز باشگاه

تبلیغات

لیست باشگاه بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

زنجبیل و آویشن باعث افزایش ایمنی بدن می‌شوند

مصرف این ادویه ها باعث افزایش ایمنی بدن در مقابل عفونت‌ ها شود.

یک متخصص تغذیه گفت: مصرف زنجبیل به مقدار کم، زردچوبه، اورگانو و آویشن می‌تواند باعث افزایش ایمنی بدن در مقابل عفونت‌ها شود.

داروهای گیاهی برای ورزشکاران

دکتر محمد جواد حسین زاده افزود: بهتر است میوه‌ها و سبزیجات نیز به صورت مخلوط و به شکل سالاد مصرف شوند چرا که هر کدام از میوه‌ها و سبزیجات حاوی مواد غذایی خاصی هستند و زمانی که با یکدیگر مصرف می‌شوند، تاثیرگذاری همدیگر را بر بدن افزایش می‌دهند.

وی با بیان این که سیستم ایمنی بدن بویژه در فصول سرد سال باید تقویت شود، تاکید کرد: در این اوقات، خطر ابتلای افراد به ‌ویژه کودکان و سالمندان به بیماری ها افزایش می‌یابد. کمبود دریافت هر ماده مغذی می‌تواند بدن را در مقابله با عفونت ها از جمله عفونت های سرماخوردگی دچار مشکل کند. سوء تغذیه نیز باعث کاهش قدرت دفاعی بدن در مقابل عوامل بیماری‌ زا می‌شود.

این متخصص تغذیه در ادامه تاکید کرد: افراد مبتلا به سوء تغذیه به منظور پیشگیری از ابتلا به عفونت‌ها باید مواد غذایی مختلف را به مقدار کافی مصرف کنند. اشخاصی که از سوء تغذیه رنج نمی‌برند نیزلازم است سیستم دفاعی بدن خود را با مصرف برخی مواد غذایی تقویت کنند.

حسین زاده افزود: بر اساس نتایج برخی مطالعات، در صورت مصرف مواد غذایی موثر بر افزایش ایمنی بدن قبل از قرار گرفتن در معرض عفونت ها یا ۲۴ ساعت قبل از بروز علایم بیماری، بدن در مقابل بیماری‌ها مقاوم‌تر می‌شود.

وی با اشاره به مطالعات صورت گرفته درباره نقش مواد غذایی برای مقابله با عوامل بیماری‌ زا، گفت: بر اساس نتایج به دست آمده، در صورت گنجاندن گروه‌های مختلف مواد غذایی در رژیم غذایی روزانه احتمال ابتلا به عفونت‌ها کاهش می‌یابد. بر اساس نتایج برخی از مطالعات، مصرف آنتی اکسیدان ها مانند ویتامین‌های A و C و E مقاومت بدن افراد را در مقابل عفونت ها افزایش می‌دهد.

این متخصص تغذیه افزود: آنتی اکسیدانها در بسیاری از میوه‌ها و سبزیجات وجود دارند. به عنوان نمونه کیوی و مرکبات حاوی ویتامین C هستند. علاوه برآن، فلفل دلمه‌ای قرمز منبع خوبی از این ویتامین C است. مواد غذایی و سبزیجاتی مانند خرمالو، کدو و هویج که رنگ سبز تیره یا نارنجی دارند، منبع خوبی از بتاکاروتن محسوب می‌شوند و در مقابل عفونتها می‌توانند بدن را حفاظت کنند.

وی با اشاره به مطالعات انجام شده درباره سبزیجات گفت:‌ بر اساس نتایج برخی از مطالعات، مصرف کلم بروکلی باعث افزایش قدرت ایمنی بدن می‌شود و اگر به طور خام استفاده شود بیشترین اثر را دارد البته می‌توان آن را بخارپز کرد. شلغم نیز حاوی ویتامین A، کلسیم، اسید فولیک و مقداری ویتامین C است. سیر هم باعث افزایش مقاومت سیستم ایمنی بدن می‌شود.

این متخصص با بیان اینکه اثر مصرف مواد غذایی مانند ویتامین C زمانی افزایش می‌یابد که استفاده از آن با ویتامین‌ها و مواد معدنی دیگر همراه شود، توصیه کرد: سالاد را در رژیم غذایی خود بگنجانیم علاوه بر آن میوه‌ها را به همراه سبزیجات ۴ تا ۷ بار در طول شبانه روز به عنوان میان وعده، دسر و پیش از خواب مصرف کنیم. از سوی دیگر اگر تمایل به مصرف میوه‌ها داریم، انواع مختلف آن‌ها را بخوریم.

این متخصص تغذیه با اشاره به نقش روی در افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن اظهار کرد: روی هم در منابع حیوانی و هم منابع گیاهی یافت می‌شود. روی موجود در منابع گیاهی کمتر جذب بدن می‌شود. نتایج مطالعات جدید اثر کمتری از «روی» بر افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن نشان داده‌اند هرچند که در کشورهایی مانند ایران مردم کمتر از حد نیاز روی دریافت می‌کنند این در حالیست که روی در منابع حیوانی مانند گوشت و مرغ و منابع گیاهی مانند حبوبات یافت می شود.

وی با اشاره به نقش آلودگی هوا بر قدرت سیستم ایمنی بدن گفت: آلودگی هوا یکی از عوامل اکسیدان است که می‌تواند بر سیستم ایمنی بدن اثر منفی بگذارد بنابراین در مناطق آلوده‌ تر خطر ابتلا به عفونت هایی مانند عفونت‌ های سرماخوردگی بویژه در کودکان بیشتر است. البته می‌توان با مصرف میوه و سبزیجات تا حدودی از اثرات آلودگی هوا بر سیستم ایمنی بدن کاست.

حسین‌ زاده در پایان اظهار کرد: مبتلایان به عفونت های سرماخوردگی باید مایعات بیشتری مصرف کنند البته چای سبز هم باعث تحریک سیستم ایمنی بدن در مقابل عفونت‌ ها می‌شود علاوه بر آن چای معمولی کمرنگ نیز مفید است.

آیا این مقاله مفید بود؟ امتیاز دهید

1/5 – (1 امتیاز)
مقالات تصادفی

اگر سوال جدیدی دارید در زیر این مطلب مطرح کنید تا به سوال و جواب ها اضافه شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درج آگهی بدنسازی