- خواص دارچین
دارچین یکی از معروف ترین ادویجات و طعم دهنده های آشنا به خصوص در ظرف های شیرینی است. اما طعم معطر پوست آن تنها خاصیت مفید دارچین نیست. دارچین مدت طولانی است که سلامت بشر را تحت تاثیر قرار داده است.
قند خون را تنظیم می کند: مزایای دارچین را بیشتر در قند خون می بینیم. به خصوص اثر آن بر روی عملکرد دریافت کننده ی انسولین در سطح سلولی. ترکیبات مشخص دارچین عملکرد این دریافت کنندگان انسولین را به طور زیادی بهبود می بخشد و جذب گلوکز خون و سلول ها را افزایش می دهد، بنابراین به کاهش قند خون کمک می کند. اگر چه شواهدی وجود دارد که دارچین به کنترل قند خون در افراد دیابتی کمک می کند، اما استفاده از دارچین برای کمک به درمان دیابت جدال برانگیز باقی مانده است.
دارچین به ریکاوری بعد از ورزش کمک می کند: از دیگر خواص دارچین که ورزشکاران ممکن است بخواهند بدانند این است که دارچین التهاب را کاهش، استرس را کم و درد عضلانی را تسکین می دهد.
دارچین با رادیکال های آزاد مقابله می کند: دارچین سرشار از آنتی اکسیدان نیز می باشد. مولکول هایی که مانع تشکیل رادیکال های آزاد بدن می شوند. این رادیکال ها می توانند اثرات سلامتی منفی مثل سرطان و بیماری های قلبی داشته باشند.
دارچین ورم مفاصل و درد قاعدگی زنان را تسکین می دهد: خواص ضد التهابی دارچین می تواند یک جایگزین درمانی مناسب برای بیماران مبتلا به آرتریت (آرتروز) باشد. همچنین ثابت شده می تواند در تسکین دل درد و ناراحتی ناشی از سیکل قاعدگی موثر باشد.
- طرز استفاده از دارچین
دارچین براحتی می تواند در انواع غذاها استفاده شود و به عنوان یک جایگزین برای افزودنی های دارای قند و چربی و کالری بالا به کار برده شود. نصف قاشق چایخوری دارچین را در قهوه به جای خامه استفاده کنید. می توانید آن را بر روی پوره ی سیب یا ماست ساده بپاشید. دارچین را با عسل و کره بادام زمینی ترکیب کنید و یا می توانید روی کیک مافین خود بریزید، همچنین ورزشکاران می توانند آن را به اسموتی قبل از تمرین خود اضافه کنند.