فواید مصرف ماهی بر کسی پوشیده نیست و توصیه پزشکان به خوردن ماهی، آن هم دوبار در هفته، نشان از خواص فراوان آن دارد.
اما خیلی ها صرفا به علت دلچسب نبودن طعم و بوی ماهی، این منبع غذایی مغذی را از رژیم شان حذف می کنند. اگر شما هم دلایلی از جمله طعم ناخوشایند و مشکل طبخ آن را دارید و به همین دلیل ترجیح می دهید ماهی ها از سر سفره تان حذف کنید، پیشنهاد می کنیم با کمک متخصصان و کارشناسان غذایی طوری ماهی را طبخ کنید که هم طعم خوبی داشته باشد و هم با خوردن آن سوخت لازم را به عضلات گران قیمت تان برسانید و سلامت خود را تضمین کنید.
سالمون گریل شده با آوکادو، میگو و سس ذرت گریل شده
مواد لازم برای ۲ نفر
فیله سالمون (سالمون سفید) هر کدام ۴۵۰ گرم: ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه: مقدار لازم
ذرت دانه شده: ۱ عدد
روغن زیتون: ۱ قاشق غذا خوری
سیر خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
میگو خرد شده: ۱/۴ پیمانه
سس سفید: ۱/۴ فنجان
آوکادو خرد شده: ۱ عدد
کره: ۱ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده
ظرف نچسب برای پخت ماهی
گریل را روشن کرده و با روغن ظرف پخت را اسپری کنید. سپس ماهی را با نمک و فلفل طعم دار کنید و فیله را روی گریل گذارید با شعله بالا به مدت دو دقیقه بپزید و هر چند وقت یکبار ماهی را از روی سیم گریل بردارید تا نچسبد، وقتی که دیکر نمی چسبد یعنی پخته است و جابجا کنید تا شکل گریل قشنگی روی ماهی بیفتد. سپس شعله را کم کنید و ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر سالمون را با حرارت ملایم بپزید و سپس به مدت ۳ تا ۴ دقیقه از روی آتش بردارید.
سس: ذرت را در تابه ای که با نمک و فلفل آغشته کردید، بریزید. سپس ذرت را ۲ تا ۳ دقیقه روی گریل داغ بپزید و بعد از روی آتش برداشته و بگذارید سرد شود و دانه های ذرت را از روی آن ببرید. یک تابه کوچک را روی حرارت ملایم بگذارید و روغن زیتون و سیر به آن افزوده و یک دقیقه بجوشانید و سپس روی میگو و ذرت بریزید و وقتی که رنگ میگوها صورتی شد سرکه را به آن بیفزایید و بگذارید سس بجوش بیاید. آوکادو را به مواد فوق افزوده و بگذارید بجوشد. سپس آن را از روی حرارت برداید و کره را به آن بیفزایید تا آب شود. سس را روی بشقاب بریزید و سالمون را روی آن بگذارید و با جعفری تزیین کنید.
ارزش غذایی
کالری: ۶۳۷
چربی: ۳۸ گرم
پروتئین: ۵۷ گرم
فیبر: ۷ گرم
کربوهیدرات: ۱۵ گرم
سدیم: ۱۹۲ میلی گرم