اینکه سس خردل گزینه بهتری نسبت به سس مایونز است و حتی خواص چربی سوزی دارد، آیا حقیقت دارد؟
بدون شک خردل از نظر فواید بر سس مایونز برتری دارد، خصوصا به این دلیل که سس خالص خردل فاقد چربی است، بر خلاف سس مایونز که در حالت معمول سرشار از چربی های اشباع و کلسترول بالاست. همانطور که شنیده اید، خردل می تواند باعث تقویت سوخت و ساز پایه شما شود (یعنی سرعتی که بدن کالری را می سوزاند).
همزمان با افزایش سرعت سوخت و ساز پایه، بدن کالری بیشتری می سوزاند و کاهش وزن هم سریعتر رخ می دهد. بنابراین وقتی در تلاش برای چربی سوزی هستید، خوب است این اثرات ترموژنیک خردل را در ذهن داشته باشید.
خاصیت دیگر این قبیل عصاره های گیاهی تند و تیز از جمله خردل، تحریک احساس تشنگی است، که باعث می شود به سمت مصرف مایعات بیشتر تمایل یابید.
وقتی مایعات زیادی مصرف می کنید، احساس سیری هم در شما افزایش می یابد و اشتها برای مصرف غذا کاهش می یابد که باز هم می تواند در روند کاهش وزن مؤثر باشد.
خاصیت طبی دیگری که برای خردل ذکر شده کمک به پاکسازی سینوس ها و افزایش جریان خون است.
خردل می تواند در رژیم هر ورزشکاری جای ثابتی داشته باشد، چرا که نقش بسزایی در بهبود طعم غذاها دارد، ضمن اینکه کالری اندک و چربی ناچیزی دارد (سس های خردل ساده در هر قاشق چایخوری، تنها حاوی سه کالری و کمتر از یک گرم چربی، کربوهیدرات و پروتئین است).
در واقع بسیاری از غذاهای بی مزه ای که در طول رژیم استفاده می کنید با افزودن خردل طعم بسیار بهتری خواهد داشت، ضمن اینکه به همراه انواع ساندویچ و کباب هم میتوانید آزادانه به مصرف خردل بپردازید.
می توانید در تهیه غذاهای خود از انواع مختلف خردل استفاده کنید. حتی می توانید با مخلوط کردن پودر خردل، سرکه، کمی شکر و زرد چوبه، سس خردل را خودتان تهیه کنید.
همینطور می توانید از پودر خردل در طبخ غذاهای خود استفاده کنید. چند ساعت قبل از طبخ، مرغ را به پودر خردل آغشته کنید و طعم آنرا بطور قابل توجهی بهبود دهید. همینطور برای مزه دار کردن ماهی و انواع کباب. البته به یاد داشته باشید در تهیه انواع کباب باید در مراحل آخر طبخ سس را به کباب اضافه کنید، چون حرارت مستقیم باعث از بین رفتن طعم آن می شود.