برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

کاتالوگ

مقالات

مشاوره تجهیز باشگاه

اخبار بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

لیست باشگاه بدنسازی

تبلیغات

برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

مقالات

اخبار بدنسازی

کاتالوگ

مشاوره تجهیز باشگاه

تبلیغات

لیست باشگاه بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

logo
منو
برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

کاتالوگ

مقالات

مشاوره تجهیز باشگاه

اخبار بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

لیست باشگاه بدنسازی

تبلیغات

برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

مقالات

اخبار بدنسازی

کاتالوگ

مشاوره تجهیز باشگاه

تبلیغات

لیست باشگاه بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

اشتباه قطع نمک (رونی کولمن)

قطع نمک

سابقه تمرین او بالغ بر ۳۶ سال است و در سال گذشته حضور نا امید کننده ای روی صحنه پیشکسوتان المپیا به عنوان مهمان داشت و باعث انتقاد خیلی ها شد. اما خودش می گوید: هر چقدر هم که عاشق این ورزش باشی بعد از ۳۶ سال تمرین زمانی می رسد که از تمرین خسته می شوید و لازم است مقداری تمرین را شل کنید تا هم مفاصل استراحت کننده هم مجدد انگیزه به وجود آید. رونی کولمن با بیان این مطلب در پاسخ به کسی که پرسیده بود چرا در آرنولد کلاسیک کت و شلوارش گشاد شده بود به هواداران خود قول داد که به زودی وزن خود را بالا ببرد و به آمادگی بهتری برسد. در ادامه گزیده ای از مقالات اخیر او را می خوانید.

اشتباه قطع نمک

هیچ وقت متوجه نشدم که چرا خیلی ها نگران نمک مصرفی خود هستند در حالی که غیر از ۱ یا ۲ روز قبل از مسابقه نباید نگران مصرف سدیم باشید. من هرگز مصرف نمک را قطع نمی کردم. سال ها قبل یاد گرفتم که سدیم و پتاسیم باید با هم تناسب داشته باشند بنابراین قطع کردن مصرف نمک (که بعضی ها در رژیم مرتکب آن می شوند) باعث برهم خوردن تعادل اینها می شود. وقتی که رژیم می گیرم باز هم از سس کچاپ و اسپری روغن روی سیب زمینی پخته ام استفاده می کنم. اینها سرشار از نمک هستند.

مصرف چربی در رژیم

در رژیم به طور کلی چربی زیاد نمی خورم و اکثر آنها را خوردن استیک و روغن ماهی تامین می کنم در روزهای پرکربوهیدرات روزی کم کربوهیدرات ۲ بار.
خیلی ها در روزهای کم کربوهیدرات دوست دارند که چربی بیشتری بخورند تا کالری مصرفی خود را یکسان حفظ کنند و سطح انرژی بدنشان ثابت بماند.

فقر اطلاعات

از بین سفرهای متعددی که به کشورهای مختلف دنیا کرده ام متوجه شده ام که استرالیایی ها و کشور های اروپای شرقی جاهایی هستند که بدنسازان واقعا می دانند دارند چه کاری انجام می دهند اما اکثر کشورهای آسیایی نیاز به تحصیل در این زمینه دارند. به خاطر دارم یک بار که در حال صحبت با یک گروه بدنساز کره ای بودم آنها از حرف هایی که درباره تغذیه میزدم کاملاً شوک شده بودند. موراکو هم چنین حالتی داشت. آنجا علاقه زیادی به بدنسازی وجود دارد اما نمی دانند که چگونه باید درست تمرین کنند و مثل یک بدنساز تغذیه کنند. باید بگویم که اکثر کشورهای جهان سوم که از آنها دیدن کرده ام نیاز جدی به علم و دانش دارند و البته این منطقی است چرا که دانش در دسترس شان خیلی محدود است. در بعضی کشورها کسی دسترسی به کامپیوتر و اینترنت ندارد.

حجم و چربی

نمی توانید بدون اضافه کردن مقدار چربی و آب حجم عضلانی بدن را افزایش دهید. چربی اضافی و آب واقعا کمک می کند به عملکرد بهتر مفاصل به طوری که می توانید وزنه های سنگین تری را با ایمنی جابجا کنید. نکته این است که برای افزایش عضله نیاز دارید کالری اضافه بر نیاز بدن دریافت  کنید. از طرفی هم نباید خیلی افراط کنید که در نهایت چاق شوید. من از ژنتیک ممنون هستم . یکباره وقتی که فکر می کرد بدنم در حال چرب شدن است رفتم و درصد چربی گرفتم و دیدم که ۵ درصد است.

آیا این مقاله مفید بود؟ امتیاز دهید

1/5 – (1 امتیاز)
مقالات تصادفی

اگر سوال جدیدی دارید در زیر این مطلب مطرح کنید تا به سوال و جواب ها اضافه شود.

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درج آگهی بدنسازی