برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

کاتالوگ

مقالات

مشاوره تجهیز باشگاه

اخبار بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

لیست باشگاه بدنسازی

تبلیغات

برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

مقالات

اخبار بدنسازی

کاتالوگ

مشاوره تجهیز باشگاه

تبلیغات

لیست باشگاه بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

logo
منو
برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

کاتالوگ

مقالات

مشاوره تجهیز باشگاه

اخبار بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

لیست باشگاه بدنسازی

تبلیغات

برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

مقالات

اخبار بدنسازی

کاتالوگ

مشاوره تجهیز باشگاه

تبلیغات

لیست باشگاه بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

تازه های تغذیه در دنیای بدنسازی

تازه های تغذیه

چگونه از تحلیل عضلات پس از بیماری جلوگیری کنیم؟
ابتلا به برخی از بیماری های جسمی و روحی انجام عمل های جراحی و بی تحریکی می تواند منجر به تحلیل رفتن عضلات شود. یافته های جدید دانشمندان نشان داده است مصرف ۴۰۶ گرم پروتئین در روز در افرادی که مبتلا به چنین مشکلاتی هستند، سنتز پروتئین و عضله سازی را تحریک می کند. گرچه مصرف پروتئین در افراد عادی نیز به عضله سازی کمک می کند اما در شرایط بیماری مانع تحلیل رفتن عضلات می شود. اگر انجام تمرینات قدرتی با مصرف پروتئین همراه شود تاثیر آن افزایش پیدا کرده و سنتز پروتئین در بدن نیز افزوده خواهد شد.

افزایش انرژی با چغندر

نیترات ها باعث افزایش عملکرد ورزشی افراد می شود زیرا NO ترشح شده از سلول های دیواره داخلی رگ ها برای تنظیم فشار و جریان خون قدرت انقباضی عضلات و تولید میتوکندری های سلول ها ضروری است. دانشمندان به تازگی اعلام کرده اند مصرف چغندر ۷۵ دقیقه پیش از شروع یک جلسه تمرینی استقامتی عملکرد ورزشی و توان ورزشکاران را افزایش می دهد. گفتنی است نیترات موجود در مواد غذایی مانند فراورده های گوشتی نظیر سوسیس باعث ابتلا به سرطان های معده و لوزالمعده خواهد شد. بنابراین انرژی زای خود را از گیاه چغندر تامین کنید.

ریکاوری از آسیب ها با BCAAs

آسیب های عضلانی و التهاب بافت ها پس از تمرینات سخت و سنگین به ویژه پس از انقباضات بازشونده باعث دردهای عضلانی تاخیری می شود و پارگی های کوچک در عضلات علت التهاب و ورم های بافتی است. اسیدهای آمینه شاخه ای که به BCAAs معروف اند موجب تحریک فرایند پروتئین سازی و کاهش تخریب پروتئین ها می شوند. در یک تحقیق دانشگاهی مشخص شد که مصرف ۱۰ گرم BCAAs دو بار در روز و به مدت ۱۲ روز پیاپی باعث افزایش سرعت ریکاوری و بهبود پس از یک آسیب عضلانی می شود.

پروتئین پس از گرسنگی عامل آسیب کبدی

بسیاری از بدنسازان و یا مردم عادی برای از بین بردن چربی های اضافه بدن ساعاتی را بدن خود را گرسنگی می دهند و پس از آن مقادیر بالایی پروتئین مصرف می کنند که این می تواند منجر به آسیب کبدی شود. دانشمندان ژاپنی با بررسی موش های آزمایشگاهی که پس از ۴۸ ساعت گرسنگی با مقادیری بالای پروتئین تغذیه می شدند دریافتند که کبد این موش ها به طور قابل توجهی سمی شده است. گفتنی است این اثر با مصرف مقادیر کم پروتئین در موش ها دیده نشد.

کاهش کالری مصرفی با شیر

در ابتدای یک برنامه کاهش وزن یک رژیم غذایی با کربوهیدرات کم و پروتئین بالا بیش از یک رژیم پر کربوهیدرات و کم پروتئین باعث کم شدن وزن فرد می شود. پروتئین ها بسیار بهتر از کربوهیدرات ها باعث ایجاد احساس سیری در افراد می شوند. اکنون محققان به این نتیجه رسیده اند که نوع پروتئین نیز در ایجاد چنین تاثیری موثر است. در این تحقیق مشخص شد که مصرف شیر بیش از نوشیدنی های ترکیبی و یا کربوهیدراتی باعث کاهش کالری دریافتی در افراد مورد مطالعه شده است.

آیا این مقاله مفید بود؟ امتیاز دهید

اولین امتیاز را بدهید
مقالات تصادفی

اگر سوال جدیدی دارید در زیر این مطلب مطرح کنید تا به سوال و جواب ها اضافه شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درج آگهی بدنسازی