پروتئین شیر
دسته بندی: عضله سازی
فواید: از دو پروتئین کازئین و وی تشکیل شده، که به طور معمول از شیر گاو به دست می آید و در تولید مکمل های پروتئین مورد استفاده قرار می گیرد.
وی و کازئین بعنوان دو مورد از رایج ترین و موثرترین منایع پروتئین، در نوشیدنی های پروتئین و پودر های پروتئین مختلف کاربرد دارند. به این دلیل که این پروتئین شامل حدود ۸۰ گرم کازئین است، به همین دلیل سرعت گوارش کندی دارد؛ در نتیجه سطح یکنواخت تری از آمینواسیدها را در اختیار بدن قرار می دهد که آن را به یکی از منابع پروتئین با کیفیت در بدنسازی بدل کرده است.
دز مناسب: ۳۰ تا ۵۰ گرم تا سه مرتبه در روز در فاصله بین وعده های غذایی یا به عنوان میان وعده پیش از خواب.