مصرف غذای چرب باعث آسیب رساندن به مغز می شود.
متخصصان روی مغز موش هایی مطالعه کردند که چاق بودند و یک رژیم غذایی پرچرب را نیز دنبال کرده بودند.
آزمایشات نشان داد مصرف غذاهای چرب به قسمتی از مغز موشها موسوم به هیپوتالاموس آسیب میرساند. هیپوتالاموس در واقع منطقهای از مغز است که نقش کنترل احساس نیاز به خوردن و ارسال سیگنال سیری به مغز برای دست کشیدن از غذا را بر عهده دارد.
به نوشته روزنامه سان، متخصصان دریافتند نشانه های مشابهی از این گونه آسیبها در همین منطقه از مغز انسان های چاق نیز وجود دارد. مایکل شوارترز متخصص اصلی در این مطالعه میگوید: ظرف ۲۴ ساعت ما رژیم غذایی موش ها را به یک رژیم پرچرب تبدیل کردیم بلافاصله شاهد آسیبهای منطقه هیپوتالاموس بودیم. این یافته تایید میکند که حتی در کوتاه مدت نیز خوردن چربی زیاد موجب بروز این قبیل از آسیبهای مغزی میشود.
متخصصان دریافتند هرچند مغز تلاش میکند که به شیوه ای موثر این صدمات را ترمیم کند اما التهاب مغزی تا زمانی که مصرف غذای پرچرب ادامه داشته باشد، باقی میماند.