توصیه های کلی و ایمنی برای ورزشکاران
هنگامی که بریدگی یا جای زخمی در دست دارید، هنگام تهیه غذا از دستکش استفاده کنید.
دستهای خود را قبل از تهیه یا خوردن غذا و بعد از عطسه، سرفه یا رفتن به دستشویی با آب و صابون بشویید.
از تخته های برش چوبی یا ترک برداشته استفاده نکنید.
هرگز از یک تخته برش برای بریدن گوشت و مرغ و میوه و سبزی استفاده نکنید.
از مصرف تخم مرغ های ترک خورده خودداری کنید.
غذاهای منجمد شده را ابتدا از یخ زدگی خارج کرده و سپس حداکثر ظرف ۲۴ ساعت آن را بپزید.
فقط از شیر و پنیر پاستوریزه استفاده کنید.
میوه و سبزی را قبل از مصرف حتما ضد عفونی کنید.
به تاریخ تولید و انقضای غذاهای صنعتی دقت کنید.
از خریدن غذا از دست فروش های خیابانی خودداری کنید.
کلیه انواع گوشتها قبل از مصرف باید به خوبی پخته شوند.
از غذاهای متنوع استفاده کنید تا انرژی، پروتئین، ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر مورد نیاز جهت سلامت خود را تامین نمایید.
از چربی های اشباع (روغن نباتی جامد، کره و چربی های حیوانی) و کلسترول (زرده تخم مرغ و مغز گوسفند) کمتر استفاده کنید تا خطر بیماری های قلبی و بعضی انواع سرطانها را کاهش دهید.
از سبزیجات و میوه جات بیشتر استفاده کنید تا از بروز سرطان ها، دیابت، بیماری های قلبی و سایر بیماری های مزمن پیشگیری کنید.
از قندهای ساده (قند و شکر، نوشابه های گازدار، مربا، شیرینی، ژله و…) کمتر استفاده کنید تا از پوسیدگی دندان، افزایش وزن و بیماری های قلبی پیشگیری کنید.
مصرف نمک را محدود کنید زیرا باعث افزایش فشار خون و پوکی استخوان می شود.
وزن خود را در حد متعادل حفظ کنید (در مورد ورزش های هوازی ممانعت از کاهش وزن زیاد و در مورد ورزش های غیر هوازی و قدرتی ممانعت از افزایش وزن)، زیرا کاهش زیاد وزن عملکرد را کاهش می دهد و افزایش درصد چربی بدن و چاقی باعث بروز دیابت نوع ٢، سکته مغزی، فشار خون بالا و بیماریهای قلبی می شود.