برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

کاتالوگ

مقالات

مشاوره تجهیز باشگاه

اخبار بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

لیست باشگاه بدنسازی

تبلیغات

برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

مقالات

اخبار بدنسازی

کاتالوگ

مشاوره تجهیز باشگاه

تبلیغات

لیست باشگاه بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

logo
منو
برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

کاتالوگ

مقالات

مشاوره تجهیز باشگاه

اخبار بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

لیست باشگاه بدنسازی

تبلیغات

برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

مقالات

اخبار بدنسازی

کاتالوگ

مشاوره تجهیز باشگاه

تبلیغات

لیست باشگاه بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

دانستنی هایی درباره تغذیه سالم

تغذیه سالم

یکی از عوامل پر خوری خوشمزه بودن غذاهاست البته منظور این است که غذا بایست حدی متعادل داشته باشد و پر از ویتامین و کالری های خوب باشد.

برای رسیدن به بدنی متناسب و دایمی بایستی استیل زندگی رو برای همیشه عوض کرد متاسفانه ما ایرانیها غذاهامون خوشمزه و چربی ساز هست نون سفید برنج سفید و روغن زیاد، سرخ کردن زیاد، شب نخوابی نداشتن تبلیغات علیه غذاهای مضر و …

در زیر چند تغذیه سالم را معرفی می کنیم:

(ماهی خال مخالی ، mackerel با ۱۰۰ گرم برنج قهوه ای با ۱۰۰ گرم سبزیجات پخته ۴۰۰ کالری داره به همراه مقدار زیادی omega 3

یک لیوان اب با ۱ اب پرتقال و نصف لیمو و کمی یخ پر از ویتامین C و بدن رو مقاوم میکنه در برار سرما خوردگی و سرعت چربی سوزی رو زیاد میکنه

یکی از مسائل مهم بعد از تمرین ریکاوری هست، ریکاوری یعنی استراحت و بازیابی به فارسی و تاثیر بزرگی در دستاوردهای تناسب اندام و هر ورزشی دارد. خیلی از ورزشکارها به این نکات توجه نمیکنند.

  1. هر ماهیچه بعد از تمرین بین ۲۴ تا ۴۸ ساعت استراحت دارد تا پارگی های بین عضلات ترمیم شود
  2. بعد از تمرین ۵ تا ۱۰ دقیقه حرکات کششی نیاز است.
  3. خوردن آب
  4. مصرف پروتئین و کربوهیدرات تا ۱ ساعت بیشتر بعد تمرین طول نکشد.
  5. ماساژ بدن و دوش آب سرد
  6. خواب خوب
  7. بیشتر ا حد تمرین نکنید

پنیر کم چرب ۳۵ گرم سینه مرغ ۸۰ گرم با یک دونه نان سبوس دار به همراه سبزیجات با ۳۰۰ کالری یک وعده غذا ۱۰۰ درصد کامل از نظر غذایی روغن ها به ترتیب کیفیت بالا و مضرات کمتر برای پختن غذا

  1. روغن فندق
  2. روغن زیتون
  3. روغن بذر کتان
  4. روغن آوکادو
  5. روغن بادام
  6. روغن کانولا
  7. روغن زردآلو
  8. روغن آفتابگردان
  9. روغن پسته
  10. روغن بادام زمینی

آیا این مقاله مفید بود؟ امتیاز دهید

اولین امتیاز را بدهید
مقالات تصادفی

اگر سوال جدیدی دارید در زیر این مطلب مطرح کنید تا به سوال و جواب ها اضافه شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درج آگهی بدنسازی