ماست

مصرف ماست موجب پروسه هضم و افزایش عملکرد سیستم بدن

مصرف ماست موجب پروسه هضم و افزایش عملکرد سیستم بدن: ماست یک ماده غذایی منحصر به فردی است

مصرف ماست موجب پروسه هضم و افزایش عملکرد سیستم بدن:
ماست یک ماده غذایی منحصر به فردی است که بدنسازها میبایست بطور مرتب در رژیم غذایی شان از آن استفاده کنند .
ماست نه تنها دارای پروتئین بالا ، کربوهیدرات پایین و چربی است بلکه حاوی باکتری های پرورش یافته ای مفید برای سلامتی است که موجب ارتقاء پروسه هضم و افزایش عملکرد سیستم ایمنی بدن می شود . یک پیاله ماست کم چرب دارای ۱۴۳ کالری . ۱۲ گرم پروتئین و ۵/۳ گرم چربی است .

 

ماست

از نقطه نظر نسبت ماکرونوترینت ها ( عناصر شیمیایی تشکیل دهنده همچون فسفر، کلسیم ، نیتروژن ، پتاسیم ، سولفور و منیزیم ) ماست خیلی نزدیک است به غذای ایده آل . ۳۲% پروتئین ، ۴۳% کربوهیدرات و ۲۲% چربی . یعنی همان نسبت درصد غذایی که در رژیم غذایی روزانه می بایست از آن پیروی کنید. در میان خواص منحصر به فرد ماست وجود باکتری های مفید در آن یکی از ویژگی های مختص ماست می باشد.
ماست یک محصول لبنی است که به وسیله مایه زدن به شیر بدست می آید . در کلام دیگر یعنی باکتری های مفید ماست از پرورش دو نوع باکتری فعال مشخص به نام های Loctobacilus و Streptococcus بوجود می آید . این باکتری ها با متابولیزه کردن برخی از قندهای ( لاکتوز ) موجود در شیر به اسید لاکتیک باعث تغییر در غلظت مایع شیر و تبدیل آن به ماست می شوند .
بدن انسان به این باکتری های مفید جهت کمک به تثبیت محیط پرورش باکتری ها در روده که به وسیله استرس و مواد شیمیایی از شمارگانشان کم می شود نیازمند می باشد . تثبیت محیط پرورش باکتری ها در روده موجب ارتقاء سیستم هاضمه می گردد. با محدود شدن تعداد این باکتری ها عفونت های ویروسی افزایش می یابد . به نوع دیگر می توان این طور عنوان کرد که باکتری های سودمند که بصورت طبیعی در مسیر سیستم گوارش مقیم هستند باعث بهتر شدن عملکرد دستگاه گوارش می شوند و کمک به سیستم دفاعی بدن در مقابل بیماری ها پس از مصرف یک دوره آنتی بیوتیک ها که باعث کشته سدن هر دو نوع باکتری مفید و مضر بدن می شوند . پزشک به احتمال زیادبه فرد بیمار مصرف ماست را توصیه می کند تا بدین ترتیب هر چه سریعتر بر تعداد باکتری های مفید داخل سیستم گوارش افزوده شود .

بدنسازها می توانند از ماست ساده به طور مرتب در رژیم غذایی روزانه خود استفاده کنند و بهتر است از خوردن ماست های طعم دار پرهیز نمایند . چون اکثر این قبیل طعم دهنده ها حاوی شکر (قند ) هستند . قند زیاد موجب برهم خوردن نسبت ماکرونوترینت های موجود در ماست می شودو بدین ترتیب از ارزش غذایی آن برای بدنسازها کاسته می شود . در ضمن خوردن ۲پیاله کوچک ماست در دو وعده جداگانه به مراتب بهتر از خوردن یک کاسه ماست در یک وعده غذایی می باشد

درباره اصغر مرادی

قهرمان هشت دوره پرورش اندام ومربی بین المللی فدراسیون جهانی بدنسازی IFBB-تحصیل کرده تربیت بدنی-مدیر مجتمع ورزشی گلها-مدیر شرکت تولید دستگاههای بدنسازی بادی فول-مدیر سایت اتحادیه بدنسازی ایران-مشاور مربیگری ,مدیریت وبازاریابی باشگاههای بدنسازی

ثبت دیدگاه