کولین

کولین چیست؟ مزایا، منابع و علایم کمبود کولین

کولین یک درشت مغذی است که برای عملکرد کبد، بهبود عملکرد مغز، عملکرد اعصاب، توسعه عضله، بالا بردن

کولین یک درشت مغذی است که برای عملکرد کبد، بهبود عملکرد مغز، عملکرد اعصاب، توسعه عضله، بالا بردن سطح انرژی و حفظ متابولیسم سالم بدن اهمیت دارد. کولین یک ماده مغذی محلول در آب است که با ویتامین های دیگر مثل فولیک اسید و گروه ویتامین B مرتبط می باشد.

choline بیشتر برای چه چیزی مفید می باشد؟ به فرایند متالسیون، که برای ساخت DNA، برای سیگنالینگ عصبی و برای سم زدایی استفاده می شود کمک می کند. همچنین برای عملکرد انتقال دهنده عصبی مرکزی به نام استیل کولین مهم است که به عصب ها کمک می کند عضلات حرکت کنند، به عنوان یک انتقال دهنده ضد پیری نیز عمل می کند و سایر فرآیندهای اولیه را نیز انجام می دهد.

محققان هنوز به نتیجه قطعی نرسیدند که مردم چه مقدار choline در روز مصرف کنند زیرا برخی از افراد بیشتر از سایرین به کولین نیاز دارند.

علایم کمبود کولین شامل موارد زیر می باشد:

سطح پایین انرژی و خستگی

کم شدن حافظه

کاهش ادراک

ناتوانی در یادگیری

دردهای عضلانی

آسیب عصبی

تغییرات یا اختلالات خلقی

افراد با بیماری کبد به نام “کبد چرب” در معرض خطر کمبود کولین هستند. بیماری کبد چرب عملکرد برگشت پذیری است که چربی تری گلسرید در سلول های کبد تجمع پیدا می کند. این بیماری بیشتر در افرادی که الکل زیاد مصرف می کنند یا چاق هستند و از دیابت رنج می برند بیشتر شایع است.

خوردن مواد غذایی متنوع موجب برآورده شدن نیاز کولین می شود. کولین بیشتر در فرآورده های لبنی یافت می شود بنابراین گیاه خواران بیشتر در معرض کمبود کولین می باشند.

فواید

ساخت DNA و سازه های سلولی

پوشش سیستم مرکزی عصبی

حفظ سلامت عملکرد کبد

تقویت حافظه و بهبود عملکرد مغز

بهبود عملکرد ورزشی و عملکرد عضلات

حفظ سلامت قلب

کمک به حاملگی سالم

بهبود رشد و قد کودکان

۱۲ ماده غذایی حاوی choline

این مواد غذایی ها به طور طبیعی سرشار از کولین می باشند. تمامی درصدهای زیر بر اساس مقدار پیشنهادی ۵۵۰ میلی گرم در روز است.

جیگر گاو (۱۸۰ گرم، ۲۸۳ میلی گرم کولین، ۵۱%)

سالمون (یک عدد فیله، ۲۴۲ میلیگرم ، ۴۴%)

نخود (یک فنجان نپخته، ۱۹۸ میلی گرم ، ۳۶%)

نخود فرنگی (۱ فنجان نپخته، ۱۸۸ میلی گرم، ۳۴%)

لوبیا سفید (۱ فنجان خام، ۱۹۱ میلی گرم، ۳۲%)

تخم مرغ (۱ عدد بزرگ، ۱۴۷ میلی گرم، ۲۷%)

گوشت گاو (۱۸۰ گرم، ۷۸ میلی گرم، ۱۴%)

بوقلمون (۱۸۰ گرم، ۵۷ میلی گرم، ۱۰%)

سینه مرغ (۱۸۰ گرم، ۵۰ میلی گرم، ۹%)

گل کلم (یک فنجان خام، ۴۷ میلی گرم، ۸%)

شیر بز (یک فنجان ، ۳۹ میلی گرم ، ۷%)

منبع: www.draxe.com

ترجمه: بادی فول

به اشتراک بگذارید:

ثبت دیدگاه