برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

کاتالوگ

مقالات

مشاوره تجهیز باشگاه

اخبار بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

لیست باشگاه بدنسازی

تبلیغات

برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

مقالات

اخبار بدنسازی

کاتالوگ

مشاوره تجهیز باشگاه

تبلیغات

لیست باشگاه بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

logo
منو
برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

کاتالوگ

مقالات

مشاوره تجهیز باشگاه

اخبار بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

لیست باشگاه بدنسازی

تبلیغات

برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

مقالات

اخبار بدنسازی

کاتالوگ

مشاوره تجهیز باشگاه

تبلیغات

لیست باشگاه بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

سوپ لوبیا سفید و سبزیجات

سوپ سبزیجات به خودی خود سالم و مغذی می باشد اما با اضافه کردن لوبیا به آن مقدار فیبر و پروتئین آن را بالا می برید.

اگر نگران نفخ (سدیم) لوبیا هستید می توانید آنها را از قبل بخیسانید. خیساندن لوبیا حدود ۴۰ درصد از سدیم آن را کم می کند.

کالری: ۳۸۲، چربی: ۶ گرم، چربی اشباع شده: ۳.۳ گرم ، پروتئین: ۱۴.۸ گرم، کربوهیدرات: ۷۲ گرم، قند: ۱۸ گرم، فیبر: ۱۵ گرم، کلسترول: ۱۳ میلی گرم، سدیم : ۹۷۵ میلی گرم

۵ ماده غذایی فیبر دار برای صبحانه

مواد لازم

۲ قاشق غذاخوری کره

۳ عدد هویج خرد شده

۲ عدد ساقه کرفس خرد شده

۱ عدد پیاز خرد شده

۲ عدد سیب زمینی خرد شده

۲ عدد چغندر خرد شده

۲ فنجان سبزی سوپ

یک قوطی گوجه خرد شده

یک قاشق رب گوجه

نصف قاشق غذاخوری پودر آویشن

دو حبه سیر خرد شده

یک قوطی کنسرو لوبیای سفید خیسانده شده

یک قاشق چایخوری جعفری خشک شده

نمک و فلفل به اندازه دلخواه

پنیر پارماسان خرد شده

طرز تهیه

در یک ظرف نچسب کره را آب کنید.

یک عدد هویچ خرد شده، یک عدد ساقه کرفس و پیاز خرده شده را به آن اضافه کنید. به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم بزنید تا رنگ آنها شفاف شود.

مابقی هویج ها و کرفس و سیب زمینی و چغندر را به آنها اضافه کنید. و به مدت ۵ دقیقه اجازه دهید سرخ شوند.

سبزی سوپ، گوجه، رب گوجه و کرفس را به مواد اضافه کنید. هر ۵ دقیقه مواد را هم بزنید. اجازه دهید ۲۰ الی ۲۵ دقیقه مواد جوش بخورند تا سبزیجات نرم و پخته شوند.

سیر، لوبیا و جعفری را اضافه کنید و به مواد نمک و فلفل بزنید. ۵ الی ۷ دقیقه دیگر باید بجوشد.

در آخر موقع سرو کردن پنیر پارماسان را روی آن بریزید و میل کنید.

منبع: www.mensfitness.com

ترجمه: بادی فول

آیا این مقاله مفید بود؟ امتیاز دهید

اولین امتیاز را بدهید
مقالات تصادفی

اگر سوال جدیدی دارید در زیر این مطلب مطرح کنید تا به سوال و جواب ها اضافه شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درج آگهی بدنسازی