چای سبز
* ویتامین B1 (تیامین): با تبدیل غذا به انرژی در تولید انرژی دخالت مستقیم دارد. باعث افزایش اشتها و بهبود فرآیند هضم غذا گردیده و برای رشد و تولید مثل ضروری است.
* ویتامین B2 (ریبوفلاوین): مفید در سلامت پوست، چشم ها، سیستم عصبی و متابولیسم انرژی
…
* ویتامین B6: به آزادسازی انرژی از غذا کمک کرده و متابولیسم پروتئین را افزایش میدهد.
* ویتامین C: در درمان زخمها و بهبود شکستگی ها مؤثر است. همچنین، با برخی از عفونت های ویروسی و باکتریایی شایع مقابله میکند.
* ویتامین K: از لخته شدن خون جلوگیری کرده و به ایجاد متابولیسم استخوانی کمک میکند.
* کاروتن: طی فرآیند هضم به ویتامین A تبدیل میشود. در سلامت پوست و تقویت بینایی مؤثر است.
* فولیک اسید: کمک به شکل گیری سلول های قرمز خون و ژ نها
مواد معدنی (چای سرشار از مواد معدنی است)
* منگنز: برای رشد و نمو بدن حیاتی است.
* پتاسیم: برای حفظ ضربان قلب منظم و عادی ضروری میباشد.
* روی: در فرآیند تولید مثل مؤثر بوده و به التیام زخمها کمک میکند.
* فلورین: از دندانها محافظت کرده و باعث تقویت استخوان ها میگردد.
پلی فنولها (چای سرشار از مواد آنتی اکسیدان میباشد)
* فلاونویدها و کاتچینها (یک ترکیب شیمیایی که از برخی گیاهان استخراج شده و از نظر شیمیایی وابسته به فلاونها میباشد: (CATECHINS) هر دو از ترکیبات پلیفنولیک هستند که با عوامل ایجاد بیماریها قلبی و رادیکالهای آزاد سرطان زا مقابله میکنند.
2 پاسخ
سلام خسته نباشید ایا چای سبز کافیین دارد و اگر دارد میزان آن چقدر هست متشکر
فکر نمیکم اما انتی اکسیدان قوی هست