برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

کاتالوگ

مقالات

مشاوره تجهیز باشگاه

اخبار بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

لیست باشگاه بدنسازی

تبلیغات

برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

مقالات

اخبار بدنسازی

کاتالوگ

مشاوره تجهیز باشگاه

تبلیغات

لیست باشگاه بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

logo
منو
برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

کاتالوگ

مقالات

مشاوره تجهیز باشگاه

اخبار بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

لیست باشگاه بدنسازی

تبلیغات

برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

مقالات

اخبار بدنسازی

کاتالوگ

مشاوره تجهیز باشگاه

تبلیغات

لیست باشگاه بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

تغذیه مناسب برای مقابله با نقرس!

نقرس یک اختلال متابولیسم بازهای آلی پورین می‌باشد و با آرتریت حاد و هیپراوریسمی شناخته می‌شود. بیماری نقرس را بیماری پولدارها می‌نامند چرا که این بیماری در اثر مصرف میزان بالای پروتئین پدید می‌آید و از آنجایی که مواد غذایی حاوی پروتئین‌هایی با کیفیت مانند گوشت، مرغ، ماهی و تخم مرغ جزو غذاهای گران قیمت بشمار می‌آیند این بیماری را بیماری پولدارها نام نهاده‌اند. محققان معتقدند عود نقرس در کسانی که تغذیه مناسبی ندارند، ۵ برابر بیشتر است. علت این قضیه هم به میزان پورین مصرفی آنها در غذایشان بر می‌گردد.

کسانی که ترکیب پورین در خوراک روزانه شان زیاد است بیشتر ممکن است که دوباره حملات نقرس را تجربه کنند. همانطور که می‌دانید نقرس یک بیماری التهابی در مفاصل است که بیشتر در مردان، در افراد چاق، در الکلی‌ ها و گوشت قرمز خورها به وجود می‌آید.

این بیماری با تولید بیش از اندازه اسید اوریک در بدن و رسوب کریستال‌های آن در مفاصل ایجاد می‌شود. اسید اوریک هم از شکسته شدن پورین ها به وجود می‌آید. بنابر این اگر می‌خواهید شست پایتان قرمز و متورم نشود و دوباره درد نگیرد بهتر است تغذیه خود را طوری تغییر دهید که این ترکیب در رژیم غذایی شما کمتر باشد.

لازم است بدانید جگر، سیرابی، گوشت قرمز، ساردین، صدف، ماهی کولی، شاه ماهی، و آبجو مقادیر زیادی پورین دارند. در ضمن گوشت مرغ، ماهی، مارچوبه، قارچ، نخود فرنگی، لوبیا، عدس، گل کلم، و اسفناج هم مقادیر متوسط پورین را دارند.

متخصصان متوجه شدند که خوردن غذاهای غنی از پورین به سرعت و بعد از ۲ روز می‌تواند باعث عود حمله نقرس در بیمار بشود و این عود زمانی بیشتر می‌شود که منبع پورین مصرفی حیوانی باشد تا گیاهی! بنابر این اگر می‌خواهید از این بیماری و حملاتش در امان بمانید بیشتر غذاهای گیاهی بخورید تا جگر، سیرابی، گوشت قرمز، ساردین، صدف، ماهی کولی، شاه ماهی، و آبجو!

آیا این مقاله مفید بود؟ امتیاز دهید

اولین امتیاز را بدهید
مقالات تصادفی

اگر سوال جدیدی دارید در زیر این مطلب مطرح کنید تا به سوال و جواب ها اضافه شود.

8 پاسخ

  1. سلام خسته نباشید من اسید اوریک بدنم ۷ بود ۲۵ سال سن دارم الان چند وقتی که رعایت میکنم غذاهایی که میخورم میخواستم بدونم میتونم ال آرژنین مصرف کنم یا برام ضرر دارد ممنون میشم جواب بدید

  2. سلام
    من مبتلا به نقرس هستم لطفا بگید از چه مکملهایی میتونم استفاده کنم؟
    آیا bcaa و آمینو و پروتیین وی ایزوله برای من منع مصرف داره یا خیر
    مچکرم

  3. سلام. وقت بخیر،میشه لطف کنید یه برنامه پروتئینی به من بدید با توجه به اینکه من نقرس دارم،آیا خوردن گوشت مرغ بعد از باشگاه مشکل دارد..ممنون

  4. با سلام خدمت شما آیا مصرف پروتیئن وی باعث افزایش خطر نقرس می شود . من نقرس دارم چه مکمل پروتئنی رو میتونم مصرف کنم مرسی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درج آگهی بدنسازی