برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

کاتالوگ

مقالات

مشاوره تجهیز باشگاه

اخبار بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

لیست باشگاه بدنسازی

تبلیغات

برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

مقالات

اخبار بدنسازی

کاتالوگ

مشاوره تجهیز باشگاه

تبلیغات

لیست باشگاه بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

logo
منو
برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

کاتالوگ

مقالات

مشاوره تجهیز باشگاه

اخبار بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

لیست باشگاه بدنسازی

تبلیغات

برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

مقالات

اخبار بدنسازی

کاتالوگ

مشاوره تجهیز باشگاه

تبلیغات

لیست باشگاه بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

شما چی انتخاب میکنید چای یا قهوه؟

قهوه و چای از نوشیدنی‌های مرسوم در میان مردم بسیاری از کشورها هستند. مطالعه‌های فراوانی در مورد خواص آن‌ها انجام شده است و باورهای درست و غلط زیادی درباره‌شان وجود دارد.

قهوه

* افرادی که قهوه بیشتر می‌نوشند، کمتر احتمال دارد به آلزایمر مبتلا شوند.

* بررسی‌ها نشان داده‌اند عادت به نوشیدن قهوه در درازمدت احتمال *** ناشی از بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

* دانشمندان معتقدند ترکیب‌های موجود در قهوه می‌توانند در تولید داروهایی که برای درمان بیماری‌های قلبی و بی‌خوابی تجویز می‌شوند، مورد استفاده قرار گیرند.

* در قهوه بیش از ۱۰۰۰ ترکیب شناسایی شده‌اند که در میان آن‌ها ۱۹ ترکیب در قهوه بوداده خاصیت سرطان‌زایی دارند.

* برخی تحقیقات نشان داده‌اند نوشیدن زیاد قهوه باعث افزایش کلسترول خون می‌شود.

با توجه به نتایج مطالعه‌ها، چای *** نقش حفاظتی در برابر سرطان ریه دارد

چای

* بررسی‌ها نشان داده‌اند چای سبز، خطر ابتلا به سرطان مری را تا ۶۰ درصد کاهش می‌دهد.

* چای *** از بروز چاقی پیشگیری می‌کند زیرا مانع رشد سلول‌های چربی جدید می‌شود.

* چای سفید بیشترین مقدار آنتی‌اکسیدان را دارد و از چای *** در حفاظت از بدن در برابر بیماری‌ها مؤثرتر است.

* آنتی‌اکسیدان ‌های موجود در چای خاصیت ضدپیری دارند و احتمال بروز بیماری‌های قلبی، انواع سرطان‌ها و ابتلا به عفونت را پایین می‌آورند.

* چای *** به دلیل ترموژنیک بودن، باعث کاهش بافت چربی می‌شود و این موضوع به دلیل وجود ترکیب‌های کافئینی است.

* نوشیدن چای داغ، خطر ابتلا به سرطان مری را به شدت افزایش می‌دهد.

واقعیت‌های قهوه

* نوشیدن قهوه خطر ابتلا به نقرس را در آقایان بالای ۴۰ سال کاهش می‌دهد.

* نوشیدن قهوه احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش می‌دهد.

* مطالعه‌ای در دانمارک نشان داده است که نوشیدن ۸ فنجان قهوه در روز احتمال سقط را در خانم‌های باردار را بالا می‌برد.

* قهوه در برابر ابتلا به سرطان کبد و سیروز نقش حفاظتی دارد.

* قهوه به دلیل کافئینی که دارد اثر داروهای ضد درد را افزایش می‌دهد.

* قهوه خون رسانی به قلب را کم می‌کند.

* قهوه به شدت باعث تغییر رنگ دندان‌ها می‌شود.

* قهوه قدرت حافظه را به خصوص در دوران سالمندی تقویت می‌کند.

واقعیت‌های چای

* چای دارای فلوئور است که به حفاظت از دندان‌ها کمک می‌کند.

* نوشیدن ۳ تا ۴ فنجان چای در روز احتمال بروز حمله قلبی را به شدت کاهش خواهد داد.

* چای از بروز دیابت نوع ۱ پیشگیری و شدت یافتن آن را کندتر می‌کند.

* سطح هورمون کورتیزول افرادی که ۴ بار در روز آن هم به مدت ۶ هفته چای سیاه می‌نوشند، در کمترین حد است.

* چای کم رنگ باعث افزایش آب بدن می‌شود برخلاف تصور عامه که معتقدند کافئین آن باعث کم آبی خواهد شد.

* چای می‌تواند از عود مجدد بیماری‌های قلبی و برخی سرطان‌ها جلوگیری کند.

* مردانی که بیش از ۱۰ فنجان چای *** در روز می‌نوشند، کمتر به اختلال‌های کبدی مبتلا می‌شوند.

* چای ممکن است آفت‌کش داشته باشد مگر این که روی برچسب آن عنوان ارگانیک درج شده باشد.

* با توجه به نتایج مطالعه‌ها، چای *** نقش حفاظتی در برابر سرطان ریه دارد.

* اضافه کردن شیر به چای، خواص ضدسرطان آن را از میان خواهد برد.

* چای مقداری کافئین دارد که باعث ایجاد اضطراب می‌شود و فشارخون را بالا می‌برد.

* چای دارای تانن است که جذب آهن دریافتی را کم می‌کند و باعث بروز کم‌خونی می‌شود.

آیا این مقاله مفید بود؟ امتیاز دهید

اولین امتیاز را بدهید
مقالات تصادفی

اگر سوال جدیدی دارید در زیر این مطلب مطرح کنید تا به سوال و جواب ها اضافه شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درج آگهی بدنسازی