آرد سفید شما را رو سیاه می‌کند

در طبیعت هیچ چیز نامتعادلی وجود ندارد و اگر هم ماده‌ای وجود داشته‌باشد که بتواند سلامتی را تهدید کند معمولاً همراه با مواد دیگر که می‌توانند اثرات نامطلوب آن را کاسته یا از بین ببرند آفریده شده‌است.
,

شاید بهتر باشد این‌گونه بگوییم که هیچ چیز طبیعی خطرناکی وجود ندارد. ضرر آفرینی و خطرزایی مواد طبیعی هنگامی نمود پیدا می‌کند که بشر دست به تغییر در آن‌ها می‌زند. یکی از این موارد‌، دانه‌های غلات هستند.

غلات در طبیعت همراه با سبوس وجود دارند. پدران ما هنگامی که می‌خواستند با‌‌ استفاده‌‌ از غلات نان تهیه‌کنند معمولاً گندم یا جو را به همراه سبوس آن‌ها آسیاب کرده و از آردش نان می‌پختند.

اما به مرور زمان و هر چه که علم و فناوری پیشرفت کرد و بالاخص در سده‌های اخیر آردها کم سبوس‌تر و تصفیه شده‌تر بدست ما رسیده‌اند. این امر تا حدی پیش ‌رفت که بشر قادر به تولید آرد سفید کاملاً بدون سبوس شده‌است. این دسته از آردها و کلیه محصولاتی که از این آردها ساخته‌می‌شود نظیر انواع بیسکوئیت‌ها، شیرینی‌ها و نان‌های فانتزی موجب بر هم زدن کنترل بر روی قند خون و در نتیجه عدم کنترل بر روی اشتها و نهایتا ضعیف شدن اراده شما‌ در مقابل گرسنگی می‌شود و همه اینها که گفتیم یعنی شکست در رژیم غذایی.

پس اگر می‌خواهید در رژیم غذایی‌تان موفق باشید سعی کنید تا حدامکان مصرف این دسته از مواد غذایی را کاهش دهید و درصورت علاقه آن‌ها را به همراه انواع غذاهای فیبردار میل نمائید. مثلاً نان با خرما یا سبزی و شیرینی و کیک با میوه.

با این کار علاوه بر بالا بردن اثر سیرکنندگی غذاها، کنترل خود بر روی اشتهای‌تان را نیز افزایش می‌دهید.

درباره اصغر مرادی

قهرمان هشت دوره پرورش اندام ومربی بین المللی فدراسیون جهانی بدنسازی IFBB-تحصیل کرده تربیت بدنی-مدیر مجتمع ورزشی گلها-مدیر شرکت تولید دستگاههای بدنسازی بادی فول-مدیر سایت اتحادیه بدنسازی ایران-مشاور مربیگری ,مدیریت وبازاریابی باشگاههای بدنسازی

ثبت دیدگاه