برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

کاتالوگ

مقالات

مشاوره تجهیز باشگاه

اخبار بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

لیست باشگاه بدنسازی

تبلیغات

برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

مقالات

اخبار بدنسازی

کاتالوگ

مشاوره تجهیز باشگاه

تبلیغات

لیست باشگاه بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

logo
منو
برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

کاتالوگ

مقالات

مشاوره تجهیز باشگاه

اخبار بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

لیست باشگاه بدنسازی

تبلیغات

برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

مقالات

اخبار بدنسازی

کاتالوگ

مشاوره تجهیز باشگاه

تبلیغات

لیست باشگاه بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

ماهی به عضله و سلامت شما می اندیشد!

فواید مصرف ماهی بر کسی پوشیده نیست و توصیه پزشکان به خوردن ماهی، آن هم دوبار در هفته، نشان از خواص فراوان آن دارد.

اما خیلی ها صرفا به علت دلچسب نبودن طعم و بوی ماهی، این منبع غذایی مغذی را از رژیم شان حذف می کنند. اگر شما هم دلایلی از جمله طعم ناخوشایند و مشکل طبخ آن را دارید و به همین دلیل ترجیح می دهید ماهی ها از سر سفره تان حذف کنید، پیشنهاد می کنیم با کمک متخصصان و کارشناسان غذایی طوری ماهی را طبخ کنید که هم طعم خوبی داشته باشد و هم با خوردن آن سوخت لازم را به عضلات گران قیمت تان برسانید و سلامت خود را تضمین کنید.

سالمون گریل شده با آوکادو، میگو و سس ذرت گریل شده

مواد لازم برای ۲ نفر

فیله سالمون (سالمون سفید) هر کدام ۴۵۰ گرم: ۲ عدد

نمک و فلفل سیاه: مقدار لازم

ذرت دانه شده: ۱ عدد

روغن زیتون: ۱ قاشق غذا خوری

سیر خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری

میگو خرد شده: ۱/۴ پیمانه

سس سفید: ۱/۴ فنجان

آوکادو خرد شده: ۱ عدد

کره: ۱ قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده

ظرف نچسب برای پخت ماهی

گریل را روشن کرده و با روغن ظرف پخت را اسپری کنید. سپس ماهی را با نمک و فلفل طعم دار کنید و فیله را روی گریل گذارید با شعله بالا به مدت دو دقیقه بپزید و هر چند وقت یکبار ماهی را از روی سیم گریل بردارید تا نچسبد، وقتی که دیکر نمی چسبد یعنی پخته است و جابجا کنید تا شکل گریل قشنگی روی ماهی بیفتد. سپس شعله را کم کنید و ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر سالمون را با حرارت ملایم بپزید و سپس به مدت ۳ تا ۴ دقیقه از روی آتش بردارید.

سس: ذرت را در تابه ای که با نمک و فلفل آغشته کردید، بریزید. سپس ذرت را ۲ تا ۳ دقیقه روی گریل داغ بپزید و بعد از روی آتش برداشته و بگذارید سرد شود و دانه های ذرت را از روی آن ببرید. یک تابه کوچک را روی حرارت ملایم بگذارید و روغن زیتون و سیر به آن افزوده و یک دقیقه بجوشانید و سپس روی میگو و ذرت بریزید و وقتی که رنگ میگوها صورتی شد سرکه را به آن بیفزایید و بگذارید سس بجوش بیاید. آوکادو را به مواد فوق افزوده و بگذارید بجوشد. سپس آن را از روی حرارت برداید و کره را به آن بیفزایید تا آب شود. سس را روی بشقاب بریزید و سالمون را روی آن بگذارید و با جعفری تزیین کنید.

ارزش غذایی

کالری: ۶۳۷

چربی: ۳۸ گرم

پروتئین: ۵۷ گرم

فیبر: ۷ گرم

کربوهیدرات: ۱۵ گرم

سدیم: ۱۹۲ میلی گرم

آیا این مقاله مفید بود؟ امتیاز دهید

اولین امتیاز را بدهید
مقالات تصادفی

اگر سوال جدیدی دارید در زیر این مطلب مطرح کنید تا به سوال و جواب ها اضافه شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درج آگهی بدنسازی