برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

کاتالوگ

مقالات

مشاوره تجهیز باشگاه

اخبار بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

لیست باشگاه بدنسازی

تبلیغات

برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

مقالات

اخبار بدنسازی

کاتالوگ

مشاوره تجهیز باشگاه

تبلیغات

لیست باشگاه بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

logo
منو
برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

کاتالوگ

مقالات

مشاوره تجهیز باشگاه

اخبار بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

لیست باشگاه بدنسازی

تبلیغات

برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

مقالات

اخبار بدنسازی

کاتالوگ

مشاوره تجهیز باشگاه

تبلیغات

لیست باشگاه بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

دومنبع پروتئینی بنیادی در رژیم غذایی

دومنبع پروتئینی

شیر و تخم مرغ، این دو مورد جزیی از انواع مواد غذایی هستند که لغت ویژه برای شرح آنها اختراع شده است. حتی گیاهخواران نیز از آنها استفاده می کنند. انسان ها سالیان سال است که به دلایل خاصی به مصرف این دو ماده غذایی می پردازند. این دو ماده غذایی، پروتئین مورد نیاز رشد را به ما می دهند. شما ممکن است فکر کنید که با خواص این مواد غذایی آشنا هستید. این مواد غذایی جزو اولین گزینه هایی هستند که برای خوردن انتخاب می کنید. با این حال این انتخاب بدین معنا نیست که شما می دانید چرا آنها خوب هستند یا چرا آنها به یک برنامه غذایی عضله ساز تعلق دارند  به همین جهت برآن شدیم تا یک نگاه ویژه تر به این دو مورد بنیادی تغذیه بیاندازیم.

شیر یک ماده غذایی عضله ساز

شیر و سایر محصولات لبنی به راحتی در دامنه مواد غذایی عضله ساز ممتاز قرار می گیرند این مسئله تنها به خاطر نوع و تراکم پروتئینی که آنها ارائه می کنند، نیست.
بلکه آنها شامل مواد غذایی عضله ساز دیگری نیز هستند. اما این ماده غذایی شامل پروتئین وی و کازیین است که به نوبه خود در مجموعه گروه های پروتئینی موجود در شیر قرار می گیرند. در رابطه با کازیین، پروتئین ها متصل به مواد معدنی خاصی نظیر کلسیم و فسفر هستند از طرف دیگر وی شامل پروتئین های بی شماری نظیر بتا لاکتوگلوبولین، لاکتالبومین، ایمونورگلوبولین و آبومین های بی شمار دیگری می باشد. فراوان ترین پروتئین وی، بتا – لاکتوگلوبولین است که در اسید آمینه لوسین فراوان می باشد .علاوه بر پروتئین وی و کازئین شیر شامل حجم های کمی از اسیدهای آمینه آزاد و پپتیدهای کوچک است. هر ۳۰گرم خامه تقریباً شامل یک گرم پروتئین است در جایی که هر ۳۰ گرم ماست حاوی ۲ گرم پروتئین است. پروتئین شیر در این میان غلیظ ترین منبع پروتئینی از لوسین و سایر اسیدهای آمینه زنجیره ای است. که به بهبود سازی سنتز پروتئین عضله بعد از تمرین و در سراسر روز کمک می کند. شماری از مطالعات پژوهشی نشان داده که عامل بالقوه شیر منجر به افزایش سنتز پروتئین عضله در زمان بعد از تمرین می شود. پروتئین وی سریع تر از سایر پروتئین های مواد غذایی هضم و جذب می شود که این مسئله به نوبه خود دلیل عمده محبوبیت این پروتئین است. از دیگر فواید مکمل های وی و کازئین این است که منجر به کاهش جذب کالریک می شوند.

مواد معدنی یا مینرال ها

تخم مرغ: یک ماده غذایی فوق العاده

سال هاست که تخم مرغ ماده غذایی کاملی محسوب می شود زیرا دارای بالاترین میزان موثر پروتئین است. این خاصیت منجر می شود که این ماده غذایی در افزایش فرایند رشد موثر باشد. کیفیت پروتئین این محصول بسیار بالاست. تخم مرغ نیز در راس لیست مواد غذایی است که حاوی پروتئین های با ارزش می باشد. آنچه که تخم مرغ را با ارزش می کند خاصیت عضله سازی آن و حمایت از یک بدن عضلانی است. پروتئین موجود در تخم مرغ بین زرده و سفیده آن به صورت منصفانه ای تقسیم شده است. سفیده تخم مرغ به تنهایی شامل حداقل ۴۰ پروتئین متفاوت می باشد. مجموع این پروتئین ها در کنار کربوهیدرات، چربی و سایز مواد مغذی سفیده تخم مرغ را تشکیل می دهد. بر خلاف سفیده تخم مرغ، اکثر پروتئین های زرده تخم مرغ از لیپوپروتئین ها تشکیل شده است. در جایی که پروتئین متصل به چربی یا در تعامل با آن است. این مسئله به پایداری ماده ژل مانند زرده تخم مرغ کمک می کند. کالری های موجود در سفیده تخم مرغ به صورت عمده ای متعلق به پروتئین آن هستند. به همین دلیل است که سفیده تخم مرغ ارزش غذایی بیشتری به لحاظ میزان پروتئین دارد. بنابراین آیا از مصرف زرده تخم مرغ دوری کنیم؟ خیر، زرده تخم مرغ شامل ویتامین های مهمی از قبیل بیوتین، فولات، کولین، ریبوفلاوین و ویتامین های B6 و B12 است. همچنین شامل مواد معدنی عضله سازی نظیر آهن، فسفر و روی می باشد.

اسلحه موثر شما

بنابراین از سر تصادف نیست که بسیاری از ما روزمان را با مصرف شیر، تخم مرغ یا ترکیبی از این دو ماده غذایی شروع می کنیم. زیرا مصرف این مواد غذایی نه تنها یک صبحانه پروتئینی کامل برای ما مهیا می کند، بلکه یک غذای مطلوب و اغناء کننده است. پروتئین های موجود در هر دو این مواد غذایی نشان داده اند که منجر به توسعه حس سیری یا احساس پری می شوند. در نتیجه با مصرف این مواد غذایی کمتر گرسنه می شویم و در طی روز کمتر به پر خوری می پردازیم.

به همین خاطر دومنبع پروتئینی بنیادی در رژیم غذایی محسوب میشوند.

آیا این مقاله مفید بود؟ امتیاز دهید

اولین امتیاز را بدهید
مقالات تصادفی

اگر سوال جدیدی دارید در زیر این مطلب مطرح کنید تا به سوال و جواب ها اضافه شود.

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درج آگهی بدنسازی