برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

کاتالوگ

مقالات

مشاوره تجهیز باشگاه

اخبار بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

لیست باشگاه بدنسازی

تبلیغات

برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

مقالات

اخبار بدنسازی

کاتالوگ

مشاوره تجهیز باشگاه

تبلیغات

لیست باشگاه بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

logo
منو
برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

کاتالوگ

مقالات

مشاوره تجهیز باشگاه

اخبار بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

لیست باشگاه بدنسازی

تبلیغات

برنامه بدنسازی

موزیک بدنسازی

کلیپ بدنسازی

معرفی کارخانه بدنسازی

آموزش مربیان

مقالات

اخبار بدنسازی

کاتالوگ

مشاوره تجهیز باشگاه

تبلیغات

لیست باشگاه بدنسازی

لیست مربیان بدنسازی

سلامت با استفاده از سفره طبیعت

۵ ماده غذایی در سفره طبیعت خیلی با ارزش هستند و هیچ فرآوری هم روی آنها انجام نمی گیرد در این مقاله معرفی می شود. با شناختی که در این مقاله از این مواد غذایی به شما می دهیم مصر خواهید شد که انها را در رژیم غذایی خود جای دهید تا از فواید بی شمار آنها سود ببرید.

  • سیب

سیب منبعی عالی از آنتی اکسیدان هاست که با رادیکال های آزاد مبارزه می کنند. رادیکال های آزاد عناصر مخربی هستند که در بدن تولید می شوند و باعث تغییرات ناخوشایندی شده و در جریان پیری و برخی از بیماری ها نقش دارند. بعضی از بررسی های حیوانی یافته است که آنتی اکسیدان موجود در سیب می توانند طول عمر را افزایش دهند. تحقیق دیگری نشان داده که زنان بزرگسالی که به طور منظم سیب می خورند حدود ۱۳ الی ۲۲ درصد احتمال افزایش ناراحتی قلبی کمتری دارند.

  • بادام

بادام غنی از مواد مغذی است از جمله منیزیم، ویتامین E، آهن، کلسیم، فیبر و ریبوفلاوین. یک بازبینی علمی که سال قبل منتشر شده یافته است که بادام به عنوان یک غذا می تواند سطح کلسترول را سالم نگهدارد. محققان می گویند: بادام به عنوان یک اسنک برای سلامت قلب مفید است و زمانی که در یک رژیم غذاییمتناسب هم جای داده شود. بادام نسبت به دیگر آجیل های درختی محتوای فیبر بالاتری دارد. محتوای اسید چرب بادام که تا ۹۱ الی۹۴ درصد آن غیر اشباعی است می تواند توضیح دهد که چرا به حفظ کلسترول در حد سالم کمک می کند.

  • بروکلی

غنی از فیبر، کلسیم، پتاسیم، فولات و مواد شیمیایی گیاهی است. این مواد شیمیایی عناصری هستند که کاهش دهنده احتمال توسعه قلبی، دیابت و برخی از سرطان ها هستند  بروکلی همچنین حاوی ویتامین C و همچنین بتاکاروتن به عنوان یک آنتی اکسیدان است. توجه داشته باشید که طبخ طولانی مدت بروکلی می تواند مقدار زیادی از مواد غذایی با ارزش آن را از بین ببرد. اگر آنزیم myrosinase در فرآیند پخت از بین نرود می تواند کاهش دهنده خطر گسترش سرطان باشد. بهترین روش برای طبخ بروکلی و جلوگیری از خراب شدن myrosinase این است که خیلی ملایم بخارپز شود. اگر سبزیجات بیش از حد پخته شوند فوایدشان تا حدود زیادی کاهش می یابد. عنصر دیگری در بروکلی وجود دارد. بنام sulforphane که گفته می شود اثرات ضد سرطانی دارد و خواص ضد التهابی هم داراست. با این حال طبخ زیادی آن می تواند اکثر فواید آن را تخریب نماید.

  • ماهی

ماهی سالمون، قزل آلا ،ماهی خال مخالی، شاه ماهی، ساردین و آنچوی همگی ماهی های چرب هستند. این قبیل ماهی ها در بافت اطراف شکم چربی دارند. فیله خالص آنها حاوی حدود ۳۰ درصد چربی است به ویژه اسیدهای چرب امگا ۳.
این روغن ها به خاطر فوایدی که برای قلب و سیستم عصبی دارند شناخته شده هستند. ماهی های چرب همچنین به خاطر فوایدشان برای بیماران دارای شرایط التهابی مثل آرتروز شناخته شده هستند. ماهی های چرب حاوی ویتامین A و D هم هستند. محققان از مرکز تحقیقات سرطانی دانشگاه UCLA یافته اند که افراد وقتی رژیمی کم چربی به همراه مکمل روغن ماهی رعایت کردند پیشروی سرطان پروستات شان به میزان قابل توجهی آهسته شد.

فواید زیر در مورد روغن مایع در اخبار پزشکی روزانه منتشر شده است:

روغن ماهی می تواند مانع از عضله سوزی در نجات یافتگان از سرطان سینه شود.
روغن ماهی باعث افزایش واکنش به داروی ضد سرطان سینه Tamoxifen می شود.
روغن ماهی امگا با کاهش بینایی در خانم ها مبارزه می کند.
روغن ماهی و امگا ۳، به بیماران شیمی درمانی در افزایش وزن کمک می کند.

  • سبزیجات سبز برگ دار

تحقیقات نشان می دهد که مصرف زیاد سبزیجات برگ دار با رنگ تیره مثل اسفناج و کلم می تواند به میزان قابل توجهی احتمال توسعه دیابت نوع دوم را کم کند. محققان از دانشگاه لستر انگلستان می گویند که اثر سبزیجات سبز تیره روی سلامت انسان باید بیش از این حد مورد بررسی قرار بگیرند. به عنوان مثال اسفناج بسیار غنی از آنتی اکسیدان هاست به ویژه وقتی که خام خورده شود و یا بخارپز شود. منبع خوبی از ویتامین B6 ،A ،E،C، K و همچنین سلنیوم، نیاسین، روی، مس، فولیک، پتاسیم،کلسیم و … است.

آیا این مقاله مفید بود؟ امتیاز دهید

اولین امتیاز را بدهید
مقالات تصادفی

اگر سوال جدیدی دارید در زیر این مطلب مطرح کنید تا به سوال و جواب ها اضافه شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درج آگهی بدنسازی